torstai 10. huhtikuuta 2014

Arkimeikki

Huomasin eilen normaalia päivämeikkiä tehdessäni, että meikkituotteeni ovat karsiutuneet entisestään. Nykyään arkimeikki valmistuu todella minimaalisella määrällä tuotteita ja vain juhliin sitten tulee käytettyä enemmän, kuten vaikkapa luomiväriä ja rajauskynää. Mistäköhän tämä johtuu? Ehkä kyseessä on mukavuudenhalu, ehkä arjen kiireet. Oli mikä oli, olen tyytyväinen. En kaipaa yhtään enempää arkiseen kauneudenhoitooni. Näillä tulee siisti ja huoliteltu lopputulos ja jos aikaa säästyy, sen parempi.

Tässä kaikki, joilla nykyään normitilanteessa mennään. Olen jättänyt meikkivoiteen käyttämisen arkena kokonaan, sillä Dermalogican primer on yksinään täysin riittävä tasoittamaan ihon pieniä virheitä ja sävyä. Puuteria laitan, jos siltä tuntuu. Sen lisäksi poskipuna, ripsiväri ja huulikiilto ja valmista tuli. Ei mene montaa minuuttia aamuisin. 


Poskipuna ja ripsiväri ovat molemmat Lancomen, huulikiilto Chanelin. Se näyttää puikossa tummalta, mutta on hyvin raikas ja selvästi vaaleampi huulilla. Poskipuna puolestaan on tuollainen heleä pinkki. Ripsiväri taas aina musta, eikä koskaan vedenkestävä. On se tarkkaa!


Tämä Dermalogican Skinperfect Primer on aivan loistotuote, voisin kehua sitä maasta taivaaseen. Lisäksi siinä on uv-suoja, joten tulen käyttämään tätä koko kesän ainoana kasvotuotteenani. Voide on myös hyvin riittoisaa, pieni määrä riittää tasoittamaan ihon virhekohdat hyvin. Ja hinta? Stockalta ostettuna kolmekymppiä kalliimpi kuin ulkomailta ostettaessa tai tilattaessa. Suosittelen siis lämpimästi nettikauppoja.


Ai miltä se naama nyt sitten näillä apukeinoilla näyttää? Pahoittelen jo etukäteen onnettomia vessanpeili-otoksia ja idareita ilmeitä. Selfie-kuvat eivät selvästikään ole lajini! Kestopigmentoidut kulmat ovat muuten paras investointi ikinä, mitä olen kauneudenhoitoni eteen tehnyt. Toisena tulee hampaiden valkaisu.




Täällä on herätty tänään taas luvattoman aikaisin, joten kai sitä voisi lähteä aamupalahommiin. Sanon vaan, että 4.44 ei ole ihmisen aika herätä. Voi huokaus.







2 kommenttia:

  1. Itsekin menen koko ajan häisempään meikki määrään arkena ja viikonloppuna jos ei ole menoja, olen riemuissani kun kasvoille ei tarvitse laittaa muuta kuin päivävoiteen. Nytkin lautoi kevyesti bb voidetta, irtopuuteria, aurinkopuuteria poskille ja ripsarin. Mukavaa päivää kevyissä meikeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa päivää sinnekin! Tänään en itse asiassa jaksanut laittaa edes tuota vähää, mitä yleensä. Naturellina matkaan vaan! Onneksi on ne pigmentoidut kulmat...

      Poista