torstai 27. joulukuuta 2012

Pari faktaa allekirjoittaneesta

Välipäivät, mikä ihana keksintö! Ainakin tänä vuonna, kun lomailu jatkuu tästä vielä viikon eteenpäin ja tiedossa on täysimittaisen rentoilun ohella vielä teatteria minulle ja miehelle sekä reissu isoäitien luokse Itä-Suomeen. Tämä on ollut suurten tunteiden joulu, hyvissä ja valitettavasti hieman surullisemmissakin merkeissä. Lähisukulaisen poismenosta tullut tieto saavutti meidät joulupäivän iltana. Joulutalosta tuli sitä myöten myös surutalo ja on tehnyt mieli ottaa entistä rauhallisemmin. 

Nyt kuitenkin vähän mukavia juttuja tähän väliin. Tämä haaste on saatu Norpalta ja tarkoituksena kerätä ...and that's who I am -nimiseltä Tumblr-sivustolta omaa persoonaa kuvaavia juttuja. Katsotaanpa. Näitä alla olevia asioita ette ehkä tienneet minusta.
No joo, olihan siellä itsestäänselvyyksiäkin joukossa. Listojen tekeminen, kuka olisikaan ikinä arvannut. And they lived happily ever after ja sitä rataa. :D


6 kommenttia:


  1. Hauska haaste. Ja jännä juttu, että vaikkei me tunnetakaan kuin satunnaisten nettipäiväkirjavierailujen välityksellä, niin nuo kaikki valitsemasi jutut kuullosti tutulta. Vastaavat siis mielikuvaa sinusta :) Hyvää välipäivien jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen siis onnistunut antamaan itsestäni totuudenmukaisen kuvan, hyvä. :)

      Poista