torstai 13. joulukuuta 2012

Kuka minä olen

Olen aikaisemmin ollut vähän sitä mieltä, ettei bloggaaminen ole minun juttuni. Nyt on mieli muuttunut, pää kääntynyt ja tässä sitä ollaan. Takana on vuosia päiväkirjan kirjoittamista ensin paperiversioihin ja myöhemmin nettipalstoilla ennen kuin avasin tänään tietokoneen, kirjoitin selainriville osoitteeksi bloggerin ja klikkasin "uusi blogi" -nappulaa. Vähän jännittääkin.

Olen 32-vuotias nainen Helsingistä, kantakaupungin kupeesta. Elämme täällä unelmiemme kerrostalohuoneistossa yhdessä mieheni ja kahden poikamme kanssa pyörittäen kodin, töiden ja kotitöiden yhdistelmää. Allekirjoittanut on kirjallisuusalalla ja kahta tenttiä vaille maisteri, joka parhaillaan tekee paluuta työelämään kuopuksen äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen. Mies tekee töitä ja sitten vielä vähän lisää töitä, mutta nipistää parhaansa mukaan illoista aikaa perheelleen ja yhteiselle tekemiselle. Pienet pallopäiset blondit, M&M's, kuten me heitä kutsumme, käyvät päiväkotia tässä ihan kotimme lähellä. 

Me mieheni kanssa olemme sielultamme kaupunkilaisia, vaikka juna aikanaan meidät tänne on tuonutkin. Täällä kurvaillaan autolla allekirjoittaneen lempikauppaan Stockmannille, nautitaan kaupungin vilinästä ja kasvatetaan kahta pientä kaupunkilaislasta. Meidät vanhemmat vihittiin keskellä kaupunkia Tuomiokirkossa eräänä kauniina syyskesän päivänä yli seitsemän vuotta sitten.

Tässä perheessä kirjat ovat elämäntapa. Meillä luetaan ahkerasti ja olen useamman vuoden tehnyt töitä kirjallisuuskriitikkona freelancer-pohjalta. Nyt olen avoin uusille haasteille ja mielenkiinnolla odotan mitä tulevaisuus mukanaan tuo. Kirjallisuus tuleekin olemaan blogini yksi keskeinen teema. Sen lisäksi saat lukea täältä varmasti paljon juttuja sisustuksesta ja kodista, vielä vähän enemmän lapsiperheen elämästä ja jonkin verran muodista.

Otetaanko tähän loppuun vielä muutama motto. Kuten, että arki on parasta, superius asenne ja kuplajuoma silloin tällöin pitää mielen virkeänä. Näillä mennään, tervetuloa!


25 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä huomasin, että löydyn jo blogiluettelostasi, kiitokset siitä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Katsotaan miten tämä tästä lähtee etenemään. :)

   Poista

 3. Heippis! Minä eksyin tänne RouvaS:n FB-tykkäyksen perusteella, kun sellainen lävähti etusivulleni ensimmäiseksi. Tuttu oletkin jo nettimaailmasta :) Jään seurailemaan.

  VastaaPoista
 4. Mukana ollaan :)

  t. Baglu

  VastaaPoista
 5. Ihana bongata tämmöinen uusi blogi fb:sta! Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Kotikummuista päädyin tänne ja tulen toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu ja lisäsin sinun blogisi omalle listalleni. :)

   Poista
 7. Sori tuo typo, mutta tää pädi keksii uusia sanoja.

  VastaaPoista
 8. Kivaa,mukana ollaan taas!

  fusi

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun laitoit blogin pystyyn. Täällä ollaan! :)

  VastaaPoista