keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Oi kuusipuu

Siinä se nyt komeilee olohuoneen nurkassa ja on kaunis kuin mikä. Eilen illalla täällä oli koristelutalkoot ja kuusen pallojen lievä alapainotteisuus korjattiin poikien mentyä nukkumaan. Kuusen koristelu on selvästi pipareiden syömisen ja leipomisen ohella lasten suosikkipuuhaa jouluna ja onneksi jatkuu vielä huomenna. Lapset menevät yökylään isovanhemmilleen ja siellä odottaa vielä yksi kuusi pienten kädenjälkeä. 

Itselleni joulukuusi ei ole mikään pakollinen jouluun liittyvä asia, eikä meillä parina viime vuotena ole ollut kuusta lainkaan. Nyt tuntui taas kivalta hankkia sellainen, mutta muovikuusi on myös harkinnassa. Ehkä jonakin vuonna. Koristeiksi riittävät valot, pallot ja tähti, mitään nauhoja ei meidän kuuseemme tule. Punaista ja kultaa, vähän vihreää ja tämän vuoden uutuutena kuparin ja ruskean sävyjä, muutama mustakin pallo. 


Kuusen sijaan joulukukat on se mun juttu. Amaryllis <3.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään. Eikä kaipaa mielestäni muuta kuin nuo pallot, valot ja tähden. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, me laitettiin pallot vähän tasaisemmin poikien mentyä nukkumaan. Ensi vuonna voisi ostaa taas vähän lisää palloja, nyt ostin tuollaisia beigen/kuparin sävyisiä.

   Poista