sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Lahjukset

Poikien huoneen tasoja, olohuoneen sivupöytien päällyksiä ja eritoten asuntomme lattioita koristavat näin joulun jälkeen kaikenlaiset härvelit, pienet ukkelit ja hirviöt. Osa on rakennettu legoista, osa tullut suoraan figuureina, mutta paljon niitä on. Lahjoja siis tuli ja kiltteinä oltiin oltu, ainakin jotain sinne päin. Ilokseni voin todeta kaiken olleen kunnollisia, laadukkaita ja toivottavasti myös pitkäikäisiä toiveita, jotka ilahduttanevat poikia pitkään. Tuli kirjoja ja vaatteita lelujen lisäksi, ne ilahduttavat aina myös äitiä erityisesti. Esikoisen joululahjat ovat listattuna tässä, ihan että muistamme kaikki vielä myöhemminkin. Me miehen kanssa annoimme hänelle seuraavia:

Angry Birds -figuurit
Risto Räppääjä/Risto Räppääjä ja polkupyörävaras -dvd
Mauri Kunnas: Kummallisuuksien käsikirja
Hämähäkkimies-pyjama
Hämähäkkimies-kalsarit x2
Cars-palapeli
Sanna Pelliccioni: Onni-poika saa uuden ystävän -kirja
Muistipeli Tigerista aakkosilla
Lego Ninjago suuri lohikäärmetaistelu (se ainoa, ehdoton toive)

Isovanhemmilta esikoinen sai Mayoralin paidan ja housut, paksut kintaat, Aakkospelin, tyynyliinan, remonttimiehen työkalusalkun, Duplon formulavarikon, Kaunotar ja Kulkuri/Pepi -dvd:n sekä kauko-ohjattavan helikopterin. Toiset isovanhemmat muistivat kauko-ohjattavalla Bemarilla ja käly Brion koottavalla lentokoneella.

Yhdeltä ystäväperheeltä tuli hauska palikkapeli ja toiselta piirustussetti. Siskoni, eli esikoisen kummitäti muisti ipanaa Hämähäkkimies-kuosisilla pyyhkeellä ja sateenvarjolla ja toiset kummit Ninjago-legoilla ja toisella koottavalla hirvityshahmolla. 

Kuopus puolestaan kuori meidän paketeistamme seuraavia lahjoja:

Angry Birds -figuurit
Tammen kultaisia kirjoja 2 kpl
Supervauva-pyjama
Paloasema autoineen
Maisa-dvd
Barbababa-pehmolelu
Puinen mopo
Mikki Hiiri -kuosinen trikoopaita

Kuopus sai isovanhemmiltaan trikoohousut ja -paidan, kintaat, tyynyliinan, Dumbo-dvd:n, remonttisalkun, Duplon poliisimoottoripyörän ja Star Wars Angry Birds -pehmolelun. Kummit lahjoivat pientä kauko-ohjattavalla Ferrarilla, Nalle Puh -palapelillä, pikkuautoilla ja kirjalla. Viimeksi mainittuja tulikin ihan urakalla, sillä pikkuautoja tuli yhteensä kuusi myös siskoni ostettua niitä ipanalle ja käly puolestaan lahjoi lasta neljällä supersuosituksi jo tulleella Cars-aiheisella kirjalla. 

Näiden lisäksi toisilta isovanhemmilta tuli hauska poliisiasema-leikkisetti ja ystäviltä tarroja. Isoveljen tavoin myös piirustussetti löytyi sukulaisten antamasta paketista. 
Me itse annoimme läheisillemme muun muassa Michael Korsin ja Coachin laukut, liput teatteriin, vuosikalenterin poikien kuvilla, paljon kirjoja kummilapsille ja isommille suoraan rahaa. Päiväkodin hoitajia lahjottiin Villa Stockmann Hotel -sarjan valkoisilla käsipyyhkeillä ja Marseille-saippualla, isovanhemmat saivat bonuslahjoina vielä poikien päiväkodissa äänittämät cd:t. 

Muutamia lahjoja sain itsekin, vaikka olimme miehen kanssa sopineet lahjattomasta politiikasta ja vanhempani maksoivat jo ennakkolahjaksi lentomme Washingtoniin puolitoista kuukautta takaperin. Paketeista kuoriutui muun muassa Tess Gerritsenin uusin dekkari, yövoidetta ja lahjakortti kasvohoitoon. Sisko antoi kauniin hopeisen rannekorun ja oli ostanut samanlaisen myös itselleen. Samikset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti