perjantai 28. elokuuta 2015

Mitä kävi geelilakkaukselle?

Seurantaraportti Sally Hansenin Miracle Gel -lakasta, olkaapa hyvät. Ensimmäisen vuorokauden kuvat saittekin nähtäväksi jo postauksen yhteydessä ja vielä kaksi vuorokautta lakkauksen jälkeen näytti tosi hyvältä. 


Kolme vuorokautta lakkauksesta alkoi pientä, vielä hyvin minimaalista kulumaa näkyä erityisesti keski- ja etusormien kynsien päissä.Neljä päivää lakkauksesta kulunut ja kynnet jo aika huonossa kunnossa. Tosin tässä vaiheessa olin jo tehnyt erilaisia siivoushommia kesäpaikalla, joten kynsilakka oli myös tavallista suuremmalla koetuksella.


Viisi vuorokautta myöhemmin, juuri ennen lakan poistamista. 


Summa summarum, Sally Hansenin lakka on oikein tervetullut uutuus. Viikonlopun mittaiset menot sen kanssa pärjää mainiosti ilman korjailutarvetta ja vähemmän kotitöitä tekevä voi päästä koko työviikon lävitse huolehtimatta kynsistään. Sama pätee, jos ei ole niin supertarkka siitä onko lakka lähtenyt lohkeilemaan yksittäisistä kynsistä vai ei. Uskaltaisin sanoa, että mikäli ei ole jatkuvasti uittamassa käsiään pesuvedessä, on tämä hyvinkin maanataista perjantaihin kestävä kiireisen ihmisen pelastus!


4 kommenttia:

  1. Pysyi siis tosi hyvin kun jotkus ihan laadukkaatkin lakat lohkeilee helposti jo vuorokaudessa. Varsinkin kun itsekin puuhailee kösillä yhtä sun toista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin, kyllä. Voisi joskus lakata kynnet perjantaina matkalle lähtiessä ja tulla sunnuntaina kotiin hyvillä kynsillä.

      Poista