keskiviikko 26. elokuuta 2015

Juhlasuunnitelmien sneak peek

Tasan kuukausi aikaa ja sitten räjähtää! Kakut on tilattu, pienistä yksityiskohdista juhlatilan osalta sovittu, alkukuoharit valittu ja ohjelmarunko luonnosteltu. Esiintyjästä neuvotellaan, soittolistoja kasataan ja tärkeimpänä kaikesta, juhlakolttu on löytänyt tiensä kotiin. 

Vieraslista on nyt aika lailla tarkentunut 65 henkeen, mikä on tosi kiva määärä ystäviä ja sukulaisia. Tarjoamme alkuun tervetulomaljat ja mies pitää pienen puheen, siihen perään herkutellaan kana-caesar-salaatilla ja leivällä levitteineeen. Sitten on jälleen ohjelman vuoro ennen kakkua ja kahvia. Tilasimme Kakkugalleriasta kolme kappaletta isoja mansikka-vadelma-valkosuklaakakkuja, luulisi riittävän. Baari on avoinna läpi illan ja tanssi saa jatkua aina pilkkuun asti. Tärkeää on myös jättää aikaa ihan rennolle juttelulle ja olemiselle. Mutta sitten vielä siitä mekosta.

Ostin tämä Nextiltä perjantaina ja maanantaina tilaus oli toimitettu kotiovelle. Kahta eri sävyä sinistä pitsiä, klassinen malli. Ajattelin tosin vielä leningin vielä ompelijalle ja muuttaa kaula-aukon mallin avoimeksi v-muotoiseksi. Se tuntuu omalta ja itselle sopivammalta. 


Kaveriksi metallinhohtoiset korkokengät ja sininen YSL:n laukku. Miehen vaatetuksesta ei ole mitään tietoa, mutta jos arvata pitäisi, sanoisin että värikkäät housut, pukukengät, pikkutakki ja kauluspaita ilman skragaa. Tyylikästä ja trendikästä, siistiä mutta rentoa. Ehkä. Tai sitten ihan puku ja Burberryn tai Vuittonin solmio. Niitä se on tupannut käyttää juhlissa viime aikoina.


Näitä kuvia otettaessa laitoin muuten korkokengät jalkaan ensi kerran sitten tammikuun. 


2 kommenttia:

  1. Mekko on kiva ja saa juhlavuutta lisää pääntien muutoksesta! Tosi hyvä idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri nappasin sen laukkuun, menen töiden jälkeen ompelijalle. Katsotaan mikä on lopputulos.

      Poista