sunnuntai 30. elokuuta 2015

Magneettimania

En ole koskaan pitänyt tavasta koristella jääkaapin ovi kaikenlaisella tilpehöörillä. Mitä paremmin kaiken pikkusälän saa piilotettua ja mitä tyhjemmät ovat pinnat, sen parempi. Näin ajattelen yhä mutta nyt on käytäntö tullut idean edelle ja olen joutunut taipumaan. Hyvästi siistit ja tyhjät kaapinovet, tervetuloa lukujärjestys kavereineen. 

Koska käytännön kannalta lukujärjestyksen säilyttäminen näkyvällä ja keskeisellä paikalla nyt vain on järkevintä, havahduin ongelmaan. Mistä saada magneetteja, kun Tiimari on lopettanut ja meitä lähin Tiger myöskin laittanut pillit pussiin. Pienen nettikauppakierroksen jälkeen tuskastuin toden teolla, mistä ihmeestä löydän joitain muita kuin humoristisia, koulun mieleen tuovia tai lapsekkaita kiinnittäjiä. Sitten löysin sopivat.Kotonadesign valmistaa niin muistitauluja kuin magneettejakin omaperäisellä idealla. Yritys ostaa esimerkiksi puu- ja durattasojen valmistuksesta syntyviä ylijäämäpaloja ja muuttaa nämä arkipäivän eloa helpottaviksi tuotteiksi. Magneetteja löytyy esimerkiksi kierrätysmateriaali duratista tehtyinä että puisina. Minä tilasin meille neljän kappaleen setin molempia. Jokainen setti koostuu aivan sattumanvaraisista väreistä ja puusävyistä eikä tilaaja voi etukäteen tietää mitä värejä juuri hänen tilaukseensa tulee. Hauska idea sen ohella, että tuotteet tosiaan ovat paitsi kierrätettyjä myös kotimaisia!
Kompromissi käytännöllisyyden ja kauneuden välillä on löydetty. Ja ehkä silmäkin tottuu näihin papereihin roikkumassa ovissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti