sunnuntai 19. tammikuuta 2014

It's Lego Party Time!

Esikoinen täytti viime tiistaina kuusi. Juhlapäivänä lahjoimme tietysti sankaria ja pikkuveljensä kajautti monta kertaa päivän mittaan onnittelulaulun "Paljon onnea Max kultaseni". Lahjoiksi päivänsankari sai Muuttuva Labyrintti -lautapelin sekä ikioman digikameran. Voin kertoa, että kuvia on otettu meillä loppuviikosta ihan koko vuoden tarpeiksi. Omaa mieltäni lämmittävät erityisesti ne otokset suihkunraikkaasta tai juuri heräneestä meikäläisestä. Esikoinen tuntui kasvaneen taas kerran vähän lisää. Iso ja hieno poika!Eilen oli sitten kemujen vuoro. Ensin talon valtasi kahdeksan päiväkotikaveria ja puolen tunnin paussin jälkeen tulivat sukulaiset ja ystäväperheet. Ipanat halusivat ehdottomasti rusetit kaulaan ja ne sopivat tosi kivasti farkkujen ja kauluspaitojen kanssa. Meidän pikku hipsterit, totesi mies.


Kaverisynttäreillä oli kaikenlaista ohjelmaa sen puolen tunnin aikana, minkä juhlat kestivät. Ensin avattiin lahjat pullonpyörityksellä ja sen jälkeen syötiin. Tarjolla oli kakun lisäksi erilaisia karkkeja, viinirypäleitä, popcorneja ja keksejä. 


Sitten kiinnitettiin hattua Lego-ukolle, väritettiin jokainen oma Lego-ukko ja lopuksi ongittiin. Puolitoista tuntia meni yhdessä hujauksessa ja juhlat olivat todella mukavat. Ihania pieniä ja niin hyvin käyttäytyviä ihmisiä nuo esikoisen kaverit!


Sukulaiset saivat myös nauttia Lego-aiheisesta kattauksesta. Niin ja tuo kakku. Aivan mieletön Juustokakkutehtaan taidonnäyte. Pohjana kakussa oli valkosuklaa-brownie ja täytteinä vadelmaa ja vaniljaa. Koristelu teeman mukaan tietysti.
Illalla nostin jalat pöydälle ja avasin kaukaa viisaana kylmään laittamani pullon samppanjaa. All well that ends well ja joulukuussa uusiksi. Siihen saakka toivutaan!


Tänään ollaan muun muassa koottu uusia Legoja.


Erittäin mieluisia lahjoja myös tässä pinossa. Lisäksi esikoinen sai kauniin neuletakin, karttapallon, itse koottavan autonaulakon ja neljän Lentsikat-pelin paketin. Todella kivoja muistamisia ihan kaikki!4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat pikkuhipsterit <3 olipa kiva kuuloiset juhlat ja tuo upea kakku kyllä kruunasi varmasti juhlan! Onnitteluja 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli kuulemma tosi hyvää ja se oli kyllä esikoisen mieleen erityisesti. Kiitos onnitteluista, oli kivat kekkerit!

   Poista
 2. Hei, mistä sait nuo Lego-lahjapussit? Ihana kakku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tilattu joko Ebay.comista tai Amazonista, en muista valitettavasti enää kummasta nuo olivat. Kannattaa kurkkia molemmista ja laittaa hakusanoiksi vaikkapa "Lego Birthday Party". :)

   Poista