tiistai 28. tammikuuta 2014

Holly & Whyte & Muumit

Ulkona on aivan järkyttävä viima, jota vastaan puskettiin taas kerran päiväkodista kotiin. Tilanne vaati ison mukillisen jasmiiniteetä ja sitä tässä juodessani eksyin Lindexin sivuille kurkkimaan mitä uutta alkuvuosi voisi vaatekaappiini tuoda. Olen ymmärtänyt, että minulla on melkoisen harvinainen mies mitä tulee vaateasioihin. Hänen mielestään minulla nimittäin on aivan liian vähän vaatteita. Viikko takaperin siivosin vaatekaappini jälleen kerran ja mies pyöritteli päätään. Toisen niukka on toisen kompakti, tosin kyllä sinne muutamia vaatekappaleita tosiaan mahtuisi.

Holly & Whyte -sarjasta on tullut Lindexistä puhuttaessa suosikkini. Tämä paljettihame toimisi osana pukeutumistani varmasti hyvin, yhdistettynä yksinkertaiseen ja yksiväriseen yläosaan. 


Aina on tilaa yhdelle, jossa on raitoja.


Tätä pitkää neuletakkia pitäisi käydä ihan sovittamassa.


Nämä vaatteet tulevat myyntiin aikavälillä helmikuun loppu - maaliskuun alku. 

Kurkkasin myös lastenvaatteita ja Lindexin Muumi-mallistosta tämä yhdistelmä sopisi hyvin kuopukselle. En tiedä tuleeko näistä millainen hitti, minulle vaatteet eivät edusta mitään pakko saada -osastoa. Mutta jos kohdalle osuu, ostan. Muumit tulevat myyntiin jo tämän kuun lopussa, eli ihan pian.

Kaikki kuvat: Lindex.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti