lauantai 16. helmikuuta 2013

Lauantai on lököpäivä ja mitä tehdä maton kanssa

Perheen pienemmät jäsenet näyttävät mallia lauantain vietolle. Meidän pojat, ei epäilystäkään!
Mies siivosi ennen kuin lähti kaveriaan tapaamaan ja minä kävin aiemmin päivällä ostoksilla. Lastenhuoneen sisustus- ja uudelleenkalustusprojekti on alkanut todella, sillä myin juuri esikoisen nykyisen sängyn. Tigerista tuli hankittua pieniä kivoja juttuja uudistuvaan huoneeseen ja samalla hain Kodin 1 -kaupasta meille uuden maton. 

Olen katsellut jo pitkään Anno-sarjan villamattoja sillä silmällä ja tänään päätin ostaa yhden meille. Kuosi on mielestäni todella kaunis ja hillitty ja silti siinä on sitä jotain. Nyt aion laittaa sen makuuhuoneeseemme ja jatkossa se käy vaikkapa keittiön pöydän alle. Sitten, kun nykyinen Ikean mustavalkoraidallinen on saavuttanut elinkaarensa päätepisteen. Ei taida mikään matto kestää sitä, että viidesti päivässä siihen tippuu pienten ruokailijoiden toimesta ties mitä. Suurimmat olen saanut pesetettyä, mutta kyllä siinä tahroja on. Suosin kuitenkin luonnonmateriaaleja ja villamatot ovat hyviä sekä laadukkaita noin yleisesti. Mustavalkoraidallisen voisi aikanaan siirtää vaikka poikien huoneeseen, jos siitä vielä jonkinlaiseen käyttöön on. 

Mutta nyt meillä on ongelma, kummin päin matto laitetaan makuuhuoneeseemme. Tässä on pari kuvaa, sängyn yläpuolella on hopeanharmaat tapettitaulut ja huoneeseen on tulossa vielä pehmustettu napitettu sängynpääty. Päädystä tulee todennäköisesti musta.

2 kommenttia:

  1. Käytä tummaa puolta talvella ja vaaleampaa kesällä. Näin matto kuluu myös tasaisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki, kiitos! Päädyin nyt kuitenkin laittamaan vaalean puolen esille, katsotaan koska tapahtuu vaihto. :)

      Poista