keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Alati sairaat

Ihan kuten tunnistekin kertoo. Kuopuksen kuumeen laskettua oli yksi terve päivä ja sunnuntaina sairastui esikoinen. Minä seurasin maanantaina. Kovin kuume on ohitse, mutta kuumetta yhtä kaikki yhä, ja oksennettukin on. Huumori on kadonnut jo kauan sitten, sillä tämä on kolmas tauti tähän alkuvuoteen. Huomenna pitäisi lähteä Tukholmaan, mutta enpä tiedä millä voimilla. Menee miehen talvilomakin ihan hukkaan, kun joutuu vain sairastupaa pyörittämään.

Esikoinen ei enää yleensä nuku päiväunia ja mies ei halua tuhlata aikaa nukkumiseen. Sitten me kuopuksen kanssa nukutaan makeasti ja herättyämme näky olohuoneessa on tämä.4 kommenttia:

 1. Voi ku liikkistä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihan liikuttavia, kun kumpaakaan ei yhtään nukuta. ;)

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Harmi että menee lomaviikko sairasteluun. Toivottavasti pääsette Tukholmaan! Itsekin olin viime viikolla Tukholman risteilyllä kipeänä ja koko päivä meni maissa olon sijasta hytissä maaten. Onneksi oli hyvä kirja mukana viihdykkeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna kuumemittari näytti yli 38 astetta ja pakko oli luovuttaa. Saimme risteilyn siirrettyä kuukauden päähän, silloin uusi yritys.

   Poista