maanantai 15. elokuuta 2016

Polkkatukkainen leidi


Kesän aikana alkoi tulla sellainen fiilis, että oma tukka on ihan plääh. Kiinnihän se on viimeiset kaksikymmentä vuotta ollut satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta, mutta yleensä esimerkiksi ponnari on tuonut tarpeeksi vaihtelua. Nyt sekin tuntui olevan ihmeellinen roikko varustettuna takuilla. Olisiko siis uuden aika?


No oli! Eräänä päivänä polkkatukka alkoi tuntua hyvältä idealta ja tuttujen kannustettua varasin samantien ajan kampaajalleni. Kolme päivää myöhemmin kuontalo näytti tältä, kun reipas määrä hiuksia oli jäänyt kampaamon lattialle. Ihanan kevyt olo!


Olimme kampaajani kanssa yhtä mieltä siitä, että leikkauksen tulisi olla mahdollisimman klassinen. Polkka on leikattu edestä hivenen pidemmäksi kuin takaa, mutta vain vähän. Jakausta voi pitää niin keskellä kuin sivullakin. Periaatteessa hiukset saa ponnarille, mutta vain periaatteessa. Käytännössä ponnari on sellainen säälittävä töpö. 


Väri on sama kuin ennenkin, pidän tuosta suklaanruskeasta sävystä paljon. Olen kokeillut kaikki mahdolliset tummat värit punaiseen tai violettiin vivahtavasta mustaan ja tämä on eniten minua. Hyväksi havaittua ei siis ruvettu turhaan muuttamaan. Siinä missä postauksen ylin kuva on otettu sen jälkeen, kun hiukset on kampaajalla suoristettu, on tämä seuraava ihan vaan pesun ja kuivauksen jälkeen napattu. Tästä näkyy hyvin tuo jännä pieni laineilu, milloin se on tullut hiuksiini, sitä en tiedä.


Ja arvatkaa mitä, olen ollut viime torstaista saakka jatkuvasti hiukset auki. Neljä päivää muodostanee ehdottomasti epävirallisen ennätyksen, katsotaan kuinka kauan tätä jatkuu. Joka tapauksessa hiukset ovat nyt hyvin mieluiset. Tämä muutos oli ehdottomasti tarpeen.


P.S. Huomasitteko uuden bannerin sekä taustan? Vähän vaihtelua myös blogin ulkoasuun. Myös Instagram löytyy nyt tuosta oikealta sivupalkista.


16 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit hiukset, sopivat sinulle mainiosti!
  Hyvää syksyä koko perheellenne toivottaa Rouva H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kyllä tämä kivalta tuntuukin, vaihtelua ainakin.

   Poista
 2. Todella hyvät hiukset! Jos totta puhutaan, niin se entinen kampauksesi näytti vähän siltä, että on kyljyksellä vedetty ja että jostain syystä haluaisit näyttää kaljulta. Tämä sis ei koske vaan sinua, vaan myös esim Prinsessa Victoriaa ja kaikkia, jotka jostain syystä ovat mieltyneet tiukkaan "kaljukampaukseen". Tämä uusi tukka taas on raikas, reipas ja jopa hoikistaa. Näytät noin 10 kertaa paremmalta ja nuoremmalta! -G-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kehuista, tosin minä itse viihdyn myös hiukset tiukasti kiinni. Nyt kuitenkin vähän vaihtelua.

   Poista
 3. Upea. Tykkään todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin arvasin, että sinä ainakin pidät tästä uudesta hiusmallista. ;)

   Poista
 4. Hyvä muutos, ikää lähti ainakin yhtä monta vuotta kuin senttejä ��! En muista, olenko aiemmin kommentoinut, mutta olen vakilukijasi, 2 jo aikuisen pojan äiti ja työskentelen päiväkodissa. Työni takia olen kiinnostunut lapsiperhe blogeista. Sinä kirjoitat ihanasti omista pojistasi ja tosi arvostaen päiväkodissa tehtävästä työstä. Luen myös paljon, kiva lukea myös lukemistasi kirjoista! Terv mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jätit merkkiä itsestäsi. Olen ollut tosi iloinen poikieni päiväkodista ja siitä miten he lapsiani kohtelevat ja kasvattavat. Todella tärkeää työtä.

   Poista
 5. Oikein hyvältä näyttää! Vaihtelu virkistää ��

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Uskaltaisinkohan itsekin pätkäistä.... :)

  -satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pakko ryhtyä tuumasta toimeen sen sijaan, että olisin jäänyt miettimään. Muuten olisi saattanut jäädä tekemättä. Mutta totuushan on, että hiuksset kasvavat aina takaisin. Eli uskalla vain!

   Poista
 7. Erittäin tyylikäs ja tuo malli tuo kasvosi hyvin esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, minä pidän myös kovasti. Olen löytänyt hyvän kampaajan.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Olen yllättynyt miten paljon tykkään. Ehkä aika oli kypsä muutokselle.

   Poista