tiistai 9. elokuuta 2016

Asustekriisi - vaihteeksi

Nyt kun lastenhoito tulevaa viikonloppua varten on järjestetty, voidaan siirtyä toiseen polttavaan aiheeseen. Mitä ihmettä mä laitan hääjuhliin päälle?

Tai no, se vaate itsessään on kyllä jo valittu ja ylle sujahtaa Excuse My BonBonin pitsinen pikkumusta. Pitsi on niin kaunista ja vaate juhlava sekä ajaton. Sellainen, ettei toivottavasti tarvitse kahdenkymmenen vuoden kuluttua valokuvia katsoessaan ihmetellä, että miksi. Mutta ne asusteet, eli se akilleen kantapää meikäläisen pukeutumisessa. Apua.


Harmaanruskea YSL:n Belle du Jour -laukku sekä samansävyinen pääkoriste yhdistettyinä mustiin lakerikorkokenkiin oli ensin mieleen tullut vaihtoehto. 
Sitten ajattelin, että Suomenlinnan mukulakivillä ja juhlien jatkuessa aamuyölle saakka olisivat matalammat korot ehkä armollisemmat koivelle. Pura Lopezin nudet luottokorkkarit ovat järjettömän mukavat jalassa, mutta aika kärsineen näköiset jo monien juhlien jäljiltä. Nämä pukisin ylempien kuvien samansävyisten asusteiden kanssa. 


Seuraavaksi mietin, kuinka itse asiassa haluaisin käyttää reissusta ostamaani näyttävää coctail-sormusta. Sen sininen sävy sai miettimään pitäisikö muidenkin asusteiden olla sinisiä. Pienen penkomisen jälkeen toinen vaihtoehto asusteiksi löytyy tästä. Hopeanharmaat korkokengät, jotka ovat viime syksyn juhlissa hyviksi todetut yhdistettynä siniseen kiiltonahkaiseen YSL:n Belle du Jour -laukkuun (kyllä, minulla on näitä kaksi) sekä turkoosiin fascinatoriin. Kaveriksi se sormus.Tällaiset korvakorutkin odottaisivat ensimmäistä käyttöään. Taitavat tosin jäädä odottamaan jatkossakin, sillä yhdessä hiuskoristeen kanssa ovat ehkä liikaa. Joulukuusi - vaikutelma jota emme halua saavuttaa.


Mitä sinä laittaisit, jos olisit minä?

10 kommenttia:

 1. Minä laittaisin nudet asusteet. Nuden ja mustan yhdistelmään sormus sopii väriläikäksi ja rikkoo sopivasti kaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en osannut ajatellakaan, että voisihan sen sormuksen laittaa nuden ja mustan kanssa. Tack!

   Poista
 2. Ensimmäisen vaihtoehdon laittaisin, eli mustat korkkarit ja harmaanruskeat asusteet. Näyttää tyylikkäimmältä!

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, se näyttää minustakin parhaalta.

   Poista
 3. Ensimmäinen vaihtoehto ja ehdottomasti hiukset auki tai edes vähän sellainen "kuohkea" kampaus.

  VastaaPoista
 4. Tehän voitte molemmat kihartaa otsatukkanne - se riittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sanoa etten ymmärtänyt yhtään tätä kommenttia.

   Poista
 5. Ihania asusteita! Laittsisin nudet asusteet, muös kengät. Ajattelisin sitä mukavuutta juhlinnassa ja minusta sopisi hyvin muihin asusteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän minä päädyin, päivä on niin pitkä että on pakko ajatella mukavuutta. Nude it is.

   Poista