tiistai 16. elokuuta 2016

Asustekriisin ratkaisu, eli hääeleganssia

Viime lauantaina oli odotettu päivä, kun pääsimme miehen kanssa kahdestaan juhlistamaan sukulaiseni avioitumista. Minä olin lopulta valinnut ylleni sekä nudea että mustaa, mies luotti tummansiniseen pukuun ja vaaleanpunaisiin asusteisiin sen kanssa. Esikoinen halusi ottaa meistä ennen lähtöä kuvan.

Kotitöiden loppumaton virta, viisi minuuttia ennen taksin tuloa ehtii vielä tyhjentää ja täyttää tiskikoneen. 


Olin ensimmäistä kertaa Suomenlinnan kirkossa, kaunis rakennus ja ihanat ikkunat alttaritaulun tilalla. Hääpari lähti alttarilta Sweet Child O'Minen tahdissa ja minä hyräilin sitä päässäni koko loppuillan.


Sama vene, joka kuljetti meidät Suomenlinnaan, vei myös häävastaanotolle. HSS Boathouse on yksi merellisen Helsingin klassisimmista juhlatiloista. 


Kaunista, kesäistä, kepeää ja iloista, nin kattaus kuin juhlien tunnelmakin.
Kiitos Hallitun Hysterian Anun vinkin, tajusin voivani laittaa sinisen sormuksen ilman muuta sinistä asussa. Peliliike kera äidin, pullo lempparisamppanjaani pöytään. 


Ruoka oli niin hyvää, tässä ravintolan vaihtoehto hääkakulle, kun vieras on keliaakikko. Creme Caramel, calvadossorbettia ja vadelmia. Oli superkivaa olla kahdestaan liikkeellä, istua rauhassa pöydässä ja tanssia. Jatkot jäivät tällä kertaa väliin ja olimme ennen puoltayötä päästämässä lapsenvahtia kotiin. Sitä ennen oli ehditty juhlia jo monia tunteja, hyvä niin.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vähän on vielä hassua katsoa itsestään kuvia hiukset auki.

   Poista
 2. Hyvä lopputulos! Sulla on tosi kaunis sisko :)

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko on aivan upea! Ja tummansininen puku... siinä on jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään miehellä tummansinisestä, erityisesti yhdistettynä ruskeisiin kenkiin ja asusteisiin.

   Poista