maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen aikaan

Nämä pian kuluneet pääsiäispyhät ovat olleet yhtä aikaa rentouttavat ja rauhalliset kuin myös toimintaa täynnä. Erinomainen yhdistelmä, täytyy sanoa!


Torstaina laitettiin kotiin hieman koristeita, mutta hyvin maltillisella linjalla mentiin. Pojat toivat hienoja askarteluja päiväkodista ja ne pääsivät kunniapaikalle.Pitkäperjantaina hengailimme ensin puoli päivää pyjamat päällä ja sen jälkeen nappasimme pyörät alle. Suuntana oli läheinen ranta leikkivälineineen ja ulkoilun jälkeen tultiin kotiin tekemään ruokaa. Yhteisvoimin saatiin pari pellillistä pitsaa sekä yksi pannari tehtyä.
Lauantaina mies nappasi pojat mukaansa Flamingon vesipuistoon yhdessä ystäväperheen isän ja kolmen pojan kanssa. Vesipetojen sukellellessa minä, Rouva S ja yksi kappale ihania kolmikuisia vauvoja hengailimme ostoksilla kierrellen, söimme rauhassa ravintolassa ja vietimme mukavaa aikaa yhdessä. Kotiin tuotiin muun muassa kasa uusia tyynyjä sohvalle sekä yksi kappale uinninjälkeiseen väsykoomaan vajonneita kuopuksia.
Sunnuntaiaamu alkoi luonnollisesti suklaamunien etsinnällä. Molemmat pojat löysivät vihjeiden avulla kätköille ja heidän osaltaan pyhien kohokohta oli saavutettu. Ennen kuin lähdimme vanhempieni luokse syömään ehtivät mies ja esikoinen käydä vielä yhdessä futisturnauksessa pelaamassa.
Sitten syötiin. Lämminsavulohta, kylmäsavulohirullia, kananmunanpuolikkaita ja rapuskagenia. 


Karitsaa, parsaa, salaattia ja perunoita. Jälkkäriksi persikkarahkaa, kahvin kanssa kakkua. Erinomaisen hyvää!Nyt esikoisen kaveri on täällä ja minä suunnittelen Siwaan lähtöä jossain vaiheessa tätä toista pääsiäispäivää. Kahvi meni ja loppui ja huomiseksi aamuksi tarvitaan ehdottomasti lisää. Muuten päivä kulunee lukiessa, telkkaria katsellessa, vähän pyykkiä pestessä ja huomista valmistellessa. Ruoaksi ajattelin tehdä avokadopastan ja ostin pojille ylläriksi vielä popcornia illaksi kaappiin. Ehkä poksautellaan se ja herkutellaan pääsiäispyhät päättyneiksi. 

Kuopuksella on kaulassaan aarre, Rähinä-suklaamunasta saatu koru on killunut siinä eilisestä alkaen. "Väännä väännä väännä, Rähinä on taas täällä!" Mikä nöpö!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti