tiistai 27. elokuuta 2013

Hääpäivää odotellessa

Kahdeksas hääpäivä lähestyy. Itse päivä on ajoittuu ensi viikolle ja lähdemme viettämään sitä seuraavana viikonloppuna Porvooseen. Olemme aiemminkin yöpyneet Pariisin Ville -hotellissa ja sinne suuntaamme jälleen. Mies on buukannut huoneen, hommannut lapsenvahdit ja tehnyt illallisvarauksen, minä en sen kummemmin hommasta tiedä. Viimeksi yövyimme saunallisessa huoneessa, jossa oli valmiina odottamassa samppanjaa. Suosittelen hotellia lämpimästi, tällainen yhteinen irtiotto tulee ehdottoman tarpeeseen ainakin meille. 



Mies alkoi yhtäkkiä eilen illalla manailla sohvalla istuessaan, hän oli kuulemma myöhästynyt lahjahankinnoissaan. Olin aiemmin sanonut kuinka kiva olisi saada eräät beiget Louboutinit ja niitä mies oli jo kurkannut Net-a-Porterin sivuilta. Nyt kokoni oli kuitenkin myyty loppuun ja siitä manailu. Yksi mahdollisuus olisi ostaa puolta kokoa isommat kengät, mutta pelkään niiden olevan sitten liian väljät. Voi että, nämä olisivat niin täydelliset. Korkoa on 8,5 cm, minulle ihan maksimi.



Kuvat: netaporter.com

Koska kenkäidea meni nyt kiville, oli miehen seuraava ehdotus piipahtaa Pohjois-Esplanadilla, eräässä kulmaputiikissa. Ihan vähän olen kurkkaillut tätä Eva Pochette -laukkua:


Kuva: täältä.

Miehelle lupasin ostaa lahjaksi kunnollisen sykemittarin, mutta sanoin haluavani hänet mukaan ostoksille. Tulee sitten varmasti oikeanlainen ja mieluisa vekotin hankittua. Ainakin Suunto ja Polar ovat merkkejä, joita mies on katsellut. 

Hitsi vie, pitäisiköhän kuitenkin tilata nuo kengät. Ainahan ne saa palautettua, jos ovat liian isot. 


6 kommenttia:

  1. Iih, mitkä kengät. Vähän hiljaa täällä yllyttän, että tilaa :). Ihanat ovat. Niin ja toivottavasti teille tulee kiva pieni breikki Porvoossa. Kumma miten sitä on usein ihan kuin uudestisyntynyt, kun saa vähän sitä omaa aikaa aikuisten kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä irtiotto saa ihmeitä aikaan, ihan jo yhtäjaksoisesti nukutun yön muodossa. Ja tilasin, katsotaan ensi viikolla miltä näyttävät. :)

      Poista
  2. Luin tämän postauksen illalla ennen nukkumaanmenoa, ja kappas, unessani tepastelin juuri tuollaisissa kengissä. Mä en edes ole korkokenkä ihminen, enkä haaveile punapohjaisista kaunokaisista, mutta näin alitajunta tuo asioita eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä juttu, miten asiat siirtyvät uniin. Itsekin aamuisin välillä ihmettelen unien tapahtumia.

      Poista
  3. Kuulostaa erittäin hyvältä kaikki suunnitelmat ja lahjusmietteet!
    Meillä on 5v. hääpäivä perjantaina ja olin jo hyvissä ajoin pyytänyt lapsille hoito- ja yökyläilypaikan miehen tietämättä. Suunnittelin tekeväni pöytävarauksen naapurikaupungin kivaan ravintolaan ja sitten mies ilmoittikin menevänsä miesten saunailtaan! Eihän se mies muistanut alkuunkaan koko päivää ja saunaillan alkuun on ratkaiseva kokous tulevien töiden kannalta. Niin mälsää ja mua harmittaa ihan kauheasti. Mä oon tehnyt alun perin jo mojovan mokan valitessani hääpäivää, kun se ajoittuu sadonkorjuutöiden kannalta mahdollisimman huonoon ja kiireiseen aikaan. Me ei olla tämän vuoksi koskaan muistettu päivää mitenkään ja nyt kun se 5v. tulee täyteen, niin olisi sitä voinut vähän juhlistaa. Mutta, juhlikaa te ja kirjoita oikein ihana juttu, niin mä fiilistelen teidän puolesta. Mä juon perjantaina lasin kuohuvaa kun lapset on mennyt nukkumaan ja selaan hääalbumin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei miten huonoa tuuria! Toivottavasti joit ihan pari lasia sitä kuohuvaa!

      Poista