perjantai 30. elokuuta 2013

Pomp de Lux -kutsuilla

Kuten jo perinteeksi on muodostunut, pääsin toissapäivänä kuopuksen kummitädin emännöimille Pomp de Lux -kutsuille. Tällä kertaa mallisto ei iskenyt yhtä paljon kuin esimerkiksi edellisen syksyn mallisto, mutta toki kuvaston selailu toi monia kauniita vaatteita ostoslistalle. Selkeästi tämä on kuitenkin enemmän tyttöjen merkki ja sieltä osastolta löytyy vaikka mitä ihanuutta pienille ja vähän isommille prinsessoille. Poikien mallistosta pitää poimia muutamia helmiä monen yhdentekevän vaatteen joukosta. 

Olen ollut merkin vaatteisiin todella tyytyväinen. Trikoopaidat ovat kestäneet pesua ja pitoa erittäin hyvin, samaten päiväkotikäyttöön hankkimani neulepaidat ovat ahkerista pesemisistä huolimatta nyppyyntymättömät. Housuista meillä ei ole ollut kuin yhdet farkut kuopuksella, slimmi malli istuu hoikalle hyvin. Tällä kertaa tavallisia farkkuja ei pienille pojille ollut lainkaan, ainoastaan vauvamaisia resorivyötäröisiä housuja. Ei hyvä. Ei myöskään viininpunaisen ja sinapin väriskaala, joka ei minua kiinnosta. Onneksi sieltä löytyi sitten se sininenkin vaihtoehto yleensä joukosta. ;)

Hintaviahan nuo ovat suhteessa esimerkiksi Hennesin trikoisiin vaatteisiin ja vaikkapa farkkuihin, mutta laatukin on tosiaan hyvää. Tällä kertaa meillä odotellaan pakettina seuraavia alla näkyviä vaatteita, kaikki tarkoitettu päiväkotikäyttöön ja seuraavassa koossa nykyisin käytössä olevaan verrattuna. Löytyy sitten jemmoista vaattetta, kun herrat taas ottavat kasvuspurttia.

Kuopukselle tämä paita vihreänä ja esikoiselle sinisenä, farkkukankainen tasku on kiva yksityiskohta.


Esikoinen valitsi itse värin, joten viininpunaista tulee savunsinisen sijaan. Aakkosprintti rinnuksessa on kiva. 

Ihan peruspaita, mustavalkoista raitaa tällä kertaa. Myös tämä esikoiselle. 

Samaten tämä neulepaita tulee esikoiselle. Kuopus on viime aikoina saanut enemmän uusia vaatteita ja nämä jäävät sitten odottamaan pienemmän herran kasvua.


Kuopus sai vielä kahdet pehmeät housut, joita ajattelin sekä kotikalsareiksi tai talveksi päiväkotikäyttöön myös. Alle sukkahousut ja päälle nämä housut, niin on helppo ja lämmin leikkiä.


Ihan heräteostoksena laitoin tilaukseen myös trikoisen kaulahuivin esikoiselle. Iso kundi jo, joten pitäähän sitä olla päheä kaulahuivi kaulurin sijaan, jos kaupungille lähdetään. 


Bubbling under: jos molemmilla lapsilla ei jo olisi toppatakkeja talveksi odottamassa, olisin ehdottomasti tilannut tämän vihreän. Niin herkullinen!


Kaikki postauksen kuvat pompdelux.com.
3 kommenttia:

 1. Mä tilasin Einolle pompilta talvihaalarin. Kokemusta ko merkin ulkovaatteista ei vielä ole, kovasti toivon etten joudu pettymään :)

  Pääasiassa tuolta tulee kyllä hankittua tytöille vaatteita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sitä kovasti esittelijä kehui, vedenpitävyyttä sun muuta. Ja hinta on tosi hyvä, eli toivottavasti pelittää koko talven!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista