maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hyllymetreittäin Boknäsiä

Saimme jokin aika sitten jo työhuoneen kirjahyllyt vaihdettua, mutta vasta nyt huone itsessään oli kuvattavassa kunnossa. Ikean Billy-hyllyjen sijaan kirjoja säilytetään nyt Boknäsin lasiovellisissa vitriinikaapeissa ja olen asiaan enemmän kuin tyytyväinen. Allergikkoperheen helpotus olkoonkin, että laseista löytyy jo nyt pieniä sormenjälkiä. Pojista kun on hauskaa nostaa laseja ylös, laittaa hyllyyn leluja ja laskea lasit taas alas. 
Hyllyt ovat käytettyinä meille tulleet, mutta ihan pränikässä kunnossa. Kannoimme niitä yhtenä lauantaipäivänä siskon kanssa selkä vääränä ja kädet kivistäen ensin pakettiautoon ja autosta meille kotiin. Sieltä minä vein miehen avustuksella hyllyt kylpyhuoneen kautta paikoilleen pyyhittyinä ja lasit pestyinä. Kokoaminen on onneksi superhelppoa, sillä jokainen vitriini samoin kuin ylä- ja alasokkeli on oma erillinen palasensa. Väristä en mene takuuseen, olisiko se nyt keskiruskea sitten. Tuollainen pähkinänsävyinen joka tapauksessa. Nupit ovat messinkiä.
Neljä korkeaa hyllyä meni työhuoneeseen ja yksi matalampi yksikkö sijoitettiin käytävän varrelle. Sopii siihen mielestäni oikein kivasti. Työhuoneesta löytyy näiden lisäksi vielä yksi muita kapeampi korkea kaappi, jossa säilytämme mappeja.Kuvassa mukana myös perheemme pysyvä sisustuselementti, keskeltä lattiaa oman paikkansa löytänyt imuri.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja peukkua kierrätykselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kovasti myös. Eikä meillä olisi ollut mitenkään varaa noihin hyllyihin uusina, joten kierrätys on plussaa todellakin. :)

   Poista
 2. Meillä on myös tuo sama pysyvä sisustuselementti. :-) Kivalta näyttää hyllyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennut sen ihan turhaksi yrittää viedä imuria siivouskaappiin. Kohta se on jo kaivettava esille taas, joten olkoon tuossa lattialla. :D

   Poista
 3. Hyllyt ovat todella tyylikkäät ja varmasti kestävät vuosikymmeniä. Meillä myös imuri on pysyvä sisustuselementti keskellä lattiaa, tuleepahan ainakin käytettyä sitä kun se on nopeasti saatavilla. Onnittelut pyöräilemään oppineelle! Se on hieno taito ja lapselle suuri hetki, kun huomaa hallitsevansa pyörän ilman apupyöriä. Siitä kelpaa kertoa myös kavereille päiväkodissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen on ollut niin iloinen tuosta pyöräilytaidosta ja etenkin uskalluksestaan kokeilla ja huomata homman sujuvan. Sitä iloa on kiva katsoa vierestä.

   Poista