torstai 30. maaliskuuta 2017

Hauska päivä Naurusaaressa + alekoodi!

Viime viikonloppuna tapasimme toisiamme Kaksplussan verkostobloggaajien kanssa. Koska tapaamisen haluttiin sopivan niin aikuisille kuin lapsillekin, valikoitui treffipaikaksi Vantaan Flamingossa sijaitseva sisäleikkipuisto Naurusaari. Minä en ollut ikinä käynyt siellä, pojille paikka puolestaan oli aikaisemmalta visiitiltä tuttu ja innostus ennen treffejä suurta. Pian päästäisiin leikkimään sydämen kyllyydestä! 


Naurusaari osoittautui mainioksi paikaksi tavata toisia lapsiperheitä. Meille oli varattu paikan synttärihuone (tämä vinkiksi, lapsen kaverisynttärit onnistuvat täällä hienosti), katettu herkullinen seisova pöytä valmiiksi ja keitetty vielä kahvitkin, asia jota jokainen äiti-ihminen taatusti arvostaa. Henkilökunta oli hyväntuulista ja iloista, kaikki hoitui ja kävijälle jäi hyvä mieli. 

Naurusaari on paikkana melko pieni, asia joka minun mielestäni on vain plussaa. Lasten vahtiminen oli täällä nimittäin huomattavasti helpompaa kuin isommissa sisähuvipuistoissa. Kuusi- ja yhdeksänvuotiaat jaksoivatkin mennä ja riehua yli kaksi tuntia taukoamatta ja kun vieressä oli vielä pelihuone, niin mikä oli ollessa. Minä saatoin jutella tuttujen kanssa ja päästää isot lapseni rauhassa leikkimään kurkaten vain välissä miten sujuu.
Ja mikä ettei olisi sujunut. Erityismaininnan kuopukselta saivat pomppulinna sekä kiipeilyputket katossa, esikoinen puolestaan arvatenkin olisi viihtynyt konsolipelihuoneessa vaikka ja kuinka. Kaksi seuraavaa kuvaa lainasin Yli Pyykkivuorten -blogin HannaltaBloggaajatreffeillä oli muitakin yhteistyökumppaneita kuin Naurusaari. Ainu-tuotteita tuli iso kasa, miten ihana juttu esimerkiksi vauvaperheelle annettavaksi. Meillä kun ei käyttöä enää vauvajutuille ole, menevät nämä hyvään käyttöön vauvaa odottavassa ystäväperheessä. Ella's kitchenin sosesmoothiet tosin pistelin jo poskeeni, hyvältä maistuivat. Ainoa Graphic Designin kortit lähetän eteenpäin ystäville, neuvolakortin kannet julistavat, että "Oot niin ihana".
Näistä välipaloista tykkäsi mies. Nallekarkit säästettiin karkkipäivälle. 


Minä puolestani ilahduin kosmetiikkatuotteista. Erityisesti Ecotoolsin uudet siveltimet ja Batisten kuivasampoo sekä Biarriz-aurinkovoide lapsille tulevat käyttöön. 


Ja Lush, tuo mielipiteet jo tuoksullaan vahvasti jakava ihana ihana putiikki oli muistanut meitä myös. Minä siis tykkään ja otin kaikki pesuaineet käyttöön samantien. House of Organicsin Evolve-kuorinta puolestaan oli uusi tuttavuus, jossa jo pakkauksen ja purkin ulkonäkö miellyttää.
Entäs tämä katu-uskottava lippis sitten? Koululainen olisi käyttänyt, jos olisi päähän sopinut. Eskarilaiselle puolestaan tämä on aivan mainio. Lisää löytyy Kiddow.-putiikista. Ja Pikkunorsu, tuo  ihastuttavia paperituotteita tekevä yritys, jolta kaikki nämä kauniit kortit ovat. Jos olet miettinyt esimerkiksi julisteen tilaamista, on nyt loistava tilaisuus siihen. Saat nimittäin 

koodilla KAKSPLUS -20 prosenttia verkkokaupan valikoimasta 
2.4.2017 saakka.

Tästä pääset ostoksille.


Iso lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!Näistä linkeistä pääset suoraan tuotesivustoille:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti