sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Halloween-juhlista synttäribileisiin

Kuluva viikonloppu oli yhtä juhlaa. Me aloitimme esikoisen kanssa perjantaina koulun vanhempainyhdistyksen järjestämästä Halloween-discosta, jonne toki pukeuduttiin asiaankuuluvan karmivasti. Seuralaiseni oli peilikasvoinen viikatemies, mutta minulle pälkähti päähän vasta samana iltapäivänä ettei kaapistani löydy mitään sopivaa asua. Tämän parempaan en pystynyt, vaan laitoin tummat vaatteet ylle ja pyysin miestä piirtämään hämähäkinseitin asukkeineen poskelle. Kuopuksen lelukäärme toimi teipin avustuksella rannekoruna. Näillä mentiin ja hauskaa oli, disco oli todellinen menetys ja mitä hienompia noitia, hirvityksiä sun muita vilahteli pikkuväen joukossa.


Kun siivoukset oli illan päätteeksi hoidettu, kellahdimme kotona sohvalle katsomaan Vain Elämää. Esikoinen nukahti kainalooni ja mies tarjoili pestopastasalaattia kuohuvan kera. Ei lainkaan huono päätös perjantaille. Pian huomasimme myös kuopuksen nukkuvan istuallaan sohvalla.


Eilen nukuttiin pitkään ja miehen lähtiessä poikien ja näiden kavereiden kanssa ulkoilemaan, jäin itse kotiin aamupäiväkahville ja kynsihuoltohommiin. Juhlaputki nimittäin jatkui illalla, kun vietettiin kuopuksen kummitädin syntymäpäiviä. Juhlan kunniaksi päätin pitkästä aikaa lakata kynnet punaisiksi. 


Vaatetusta piti miettiä vähän enemmänkin ja samalla tuli vaatekaappikin siivotuksi. Meillä oli myös lastenhoitokuvioiden osalta hieman pohtimista, sillä mies oli samaan aikaan omassa menossaan poissa kotoa. Äitini tuli hoitamaan poikia niin, että pääsin lähtemään juhliin ja mies puolestaan oli kotona ajoissa illalla päästämässä lapsenvahtia kotiin. Vaatteiden osalta päädyin lopulta mustaan pliseerattuun hameeseen ja vihreään röyhelöpuseroon yhdistettynä mustiin kiiltonahkakorkkareihin. Sitten vain taksiin ja juhlimaan!


Ilta oli superhauska! Parhaiden juhlien elementit olivat koossa, eli ystävät, ilo, nauru, kuohuva ja hyvä ruoka olivat kaikki edustettuina. Sandron tarjoilut olivat niin ykkösluokkaa, että tänään käytiin vielä rääppiäisissä herkuttelemassa vähän lisää.





Juhlia ei koskaan ole liikaa ja mikä parasta, ne tuovat tervetulleen katkon tähän pimeään vuodenaikaan ja arjessa tarpomiseen. Niin nytkin, kun fiilis näin sunnuntaina on väsynyt, mutta onnellinen. Lisää näitä!

6 kommenttia:

  1. Todella kaunis tuo röyhelöpaita! Tykkään muutenkin sun tyylistä, mukavan eleganttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Lämmittää mieltä, kun täällä kotiverkkareissani istun. :)

      Poista
  2. Ihana juhlantuntuinen viikonloppu teillä. Tuo sinun takki on niin upea, niin kuin sinäkin <3
    Me oltiin lauantaina työkavereiden kanssa brunssilla jonka jälkeen suuntasimme Ismo Leikolan showhun, aivan mahtava päivä siis ja niin erilainen mitä yleensä lauantaisin vietän. Shown jälkeen muut suuntasivat jatkamaan bileiden merkeissä ja minä kurvasin kotia ja siitä suoraa perheen kanssa Lappiin sukulaisiin. Eli viikonloppu vierähti tekemisten merkeissä ja sen huomaa nyt maanantaiaamuna kun väsyttää aivan liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja takista on tulossa oma postauksensa vielä tällä viikolla. Minulla on ihan sama fiilis nyt, kun tässä koneen äärellä istun. Olisi voinut vielä jatkaa unia kellon soidessa aamulla.

      Poista
  3. Ihastuin sun pokiin! Tosi kivat! Pitäisikin itsellä ostaa uudet, kun kaikki alkaa olla liian kauan käytössä olleita eli kyllästyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös, kun ovat tummat ja tarpeeksi isot. Mulla on itse asiassa näitä uudemmatkin olemassa, mutta niitä käytän paljon vähemmän.

      Poista