torstai 13. lokakuuta 2016

Ihastuttavia kukkaiskuoseja - Nuppu Print Company

Joko tunnet Nuppu Print Companyn ja sen hurmaavat kukka-aiheiset kuosit?Kuten tiedätte, olen paperia ja kynää käyttävä tyyppi henkeen ja vereen, virtuaaliset muistiinpanot tai kalenterimerkinnät eivät ole minua varten. Olen seurannut Nuppu Print Companyä sosiaalisessa mediassa jo tovin ja vastikään sain ilokseni yrityksen toiselta perustajalta Sadulta nipun suloisia paperituotteita. 
Nuppu Print Companyn perustajat, palkittu graafinen suunnittelija ja kuvittaja Satu Kontinen ja käsityönopettaja Jenni Salminen luovat printtikokoelmia ja tuovat kuluttajan saataville kauniita kankaita, paperituotteita ja asusteita arkea ilahduttamaan. He kuvailevat työtään toteutuneeksi unelmaksi kauniista arjesta. 


Nuppu Print Companyn ensimmäinen mallisto esittelee meille Suomesta ja pohjoismaisesta luonnosta inspiraation saaneita printtejä. Kuosit Lumipallo, Syysmyrsky, Kanerva ja Sydäntalvi tuovat jo niminä tuulahduksen kirpeän kylmää pohjoista luontoa mukanaan. Mallistoja ilmestyy vuodessa kolme ja tuotekattaus on monipuolinen. Saatavilla on trikoo-, puuvilla- ja pellavasekoitekankaita, erikokoisia vihkoja, lahjapapereita ja postikortteja. Pian verkkokaupasta löytyy myös kukkaroita ja kasseja. Kaikki printit suunnitellaan ja toteutetaan Suomessa ja läpi koko valmistusprosessin pyritään ekologisuuteen ja lähituotantoon.


Kaunis vihko on minulle jokapäiväinen ilonaihe ja ahkerassa käytössä. Paljon mieluummin sitä kirjoittaa to do -listoja kauniisti ja laadukkaalle paperille kuin vähän sinnepäin. Samaten näen mielelläni vaivaa lahjapakettien käärimiseksi ja korttien valitsemiseksi huolella. Näitä kaikkea Nupun valikoimista löytyy.Uskon ruudun siltä puolen löytyvän kaltaisiani vihkointoilijoita. Niinpä kysäisin Sadulta, josko saisin arpoa jotain pientä ja kaunista lukijoilleni. Näin tehdään ja päätimme pistää arvonnan pystyyn keskelle pimeintä marraskuuta, pikkujouluaikaan. Pysykää siis kuulolla ja käykää sillä välin tutustumassa Nuppu Print Companyn viehättäviin tuotteisiin ja tarinaan kaiken takana. Tuotteet saatu yhteistyössä Nuppu Print Companyltä.

2 kommenttia:

  1. Kauniita! Voi miten ilahtuisin, jos valikoimiin tulisi myös valokuva-albumeja. Kauniita albumeja on todella vaikea löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvä idea. Minäkin teetän säännöllisesti paperikuvia, en jotenkin osaa luottaa niiden pysymiseen varmassa tallessa jossain pilvipalvelussa.

      Poista