maanantai 17. lokakuuta 2016

Äänestä kaunein lastenhuone - mukana myös me

Kaksplus-lehden sivuilla on tänään käynnistynyt kilpailu, jossa saatte ihasteltavaksi kahdeksantoista kaunista lastenhuonetta. Pikkuihmisten huoneista pitäisi nyt valita se ihanin ja siinä voitte te auttaa. Kilpailun löydät täältä.

Minä lähetin kilpailuun kuvan kuopuksen huoneesta ja kirjoitin saatteeksi esittelyn:


"Eskarilaisen huone on värikäs ja iloinen yhdistelmä klassisia huonekaluja sekä reippaita värejä. Vanha liinavaatekaappi kätkee sisäänsä kirjoja ja vintiltä löydetyn työpöydän ääressä, isän entisöimällä pinnatuolilla istuen on hyvä tehdä tärkeitä omia juttuja. Myös sänky jatkaa huoneen vanhojen kalusteiden kokonaisuutta. Aakkos- ja numeroprintit sekä sinivihreä seinä ovat kaunistaneet huonetta alusta saakka ja saaneet kaverikseen samoja värejä toistavan huovan. Peltisiin ämpäreihin mahtuu leluja ja lisäksi huoneesta löytyy nojatuoli lukuhetkiä varten. Mustavalkoinen matto ja musta kattovalaisin tuovat kokonaisuuteen särmää.”

Käy antamassa äänesi mielestäsi kauneimmalle huoneelle 3.11. mennessä. Toivon toki, että juuri me saamme äänesi ja olemme kolmen parhaan joukossa voittamassa hemmottelupakettia. Minä nimittäin ajattelin, että palkinnon voittaessani arvon sen eteenpäin teidän lukijoiden ja toivottavasti myös äänestäneiden kesken. 

Lisää kuvia meidän kuopuksen huoneesta löydät tästä postauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti