lauantai 15. lokakuuta 2016

Hullujen Päivien löydöt

Hullut Päivät ovat yhä täydessä käynnissä, mutta meidän osaltamme keltaiset ostokset saavat jo riittää. Oletteko muuten muut huomanneet saman, eli että tuotteita oli vähemmän kuin ennen, houkuttelevia tuotteita oli minimaalisen vähän ja tavarataloissa oli suorastaan väljää eikä kassoille kummoisiakaan jonoja. Taitaa valitettavasti kertoa kaiken oleellisen paitsi yleisestä taloudellisesta tilanteesta, myös Stockan tilanteesta yksittäisemmin.

Meillä oli yksi hankinta selvä heti kuvaston ensimmäisellä selauksella. Sähköhammasharjamme simahti vastikään ja heti keskiviikkona klikkailtiin uusi Oral-B:n harja kotiin verkkokaupasta. Käytimme nettiä myös toisen kerran ostoksiin ilmaisten postikulujen houkuttelemana ja sillä kertaa laitettiin tulemaan hankkimistaan jo pitkään odottanut kevytuntuvatakki miehelle sekä muutamia joululahjoja jo odottamaan.Kävin minä paikan päälläkin, kahteen kertaan. Tarkoitus oli käydä ostamassa vain nopeasti kuopukselle kengät ja niin teinkin. Kotona sitten selvisi, että pienethän ne ja ei muuta  kuin seuraavana päivänä vaihtamaan kokoa suurempiin. Tiedän, että jossain pitäisi olla kuopukselle juuri sopivat Crocsin välikausisaappaat näihin keleihin, mutta en löydä niistä mistään. Mihin lie joutuneet, esikoisen jäljiltä ne on aikanaan jemmaan laitettu. Näillä Reimatecin saappailla pärjännee nyt jopa loskatalven, koville pakkasille on sitten erikseen saappaat odottamassa. 

Kenkiä vaihtaessani kiertelin hieman muutenkin ja mukaan tarttui myös paidat molemmille pojille. Esikoinen halusi hupullisen flanellin, koska aikuisillakin on sellainen (eli isällään). Kuopukselle nappasin yhden Mayoralin peruspaidan päiväkotiin, merkki on paitsi laadukas, myös melko edullinen ja ennen kaikkea kaunis. Kaiken kaikkiaan heräteostosten määrä oli aivan minimaalinen, nuo kaksi paitaa. Ei ollut mitään ostettavaa.  
Näiden lisäksi hankin hieman lisää lahjoja, tässä kun on tulossa niin synttäreitä, isänpäivä kuin joulukin. Kirjakaupasta ostin ainoat hulluttelut itselleni, kaksi dekkaria edullisina pokkareina. 


Tämä vaasi puolestaan on Stockan lokakuun kanta-asiakaskuvaston vastaus jo pitkään jatkuneeseen "olohuoneen pöydälle olisi kiva saada jotain uutta" -ajatukseen. Pyöreä, kevyesti ruskehtava Casa Stockmannin maljakko, tai miestä lainatakseni "taas yksi uusi potti edellisten kaveriksi" sai koristeekseen vihreää. Aika kiva.


Teittekö te hyviä löytöjä, vai jäivätkö keltaiset hullutkset tällä kertaa vähemmälle huomiolle?

Kaikki kuvat www.hullutpaivat.com.
8 kommenttia:

 1. Kyllähän valikoima oli niukempi kuin joskus aiempina vuosina, mutta tuotteiden kiinnostavuuteen minulla vaikutti myös oma elämäntilanne. Kippoja ja kuppoja ja vaatteita piisaa ja ne on aikojen saatossa valittu mieleisiksi, joten aiempien vuosien kaltaista ostotarvetta ei ole. Toisaalta mukana oli muutama kiinnostava tuote aidosti hyvällä hinnalla. :)

  -Tuulevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä, astioita ei tule enää hankittua kuin satunnaisia rikkoontuneiden tilalle. Samaten koti tuntuu niin monella tapaa valmiilta, että sisustushankinnoistakaan ei oikein jaksa innostua. Tänä vuonna minulla meni varmaan vähiten rahaa ikinä hulliksille.

   Poista
 2. Ihanaa että joku uskaltautuu hulluiöle päiville, itse en uskalla :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan hullutteluja eikä ihmisjoukotkaan ahdista. Olen outo. :D

   Poista
 3. Itse kävin ensimmäisenä hullutuspäivänä keskiviikkona. Lapsille ostin muutaman paidan, leggareita ja vanhimmalle adidaksen hupparin. Itselleni löysin kivan vähän pidemmän mallisen kevyttoppiksen näihin syysviimoihin. Lopuksi herkuista jotain. Yksi käynti riitti, muuten ois varmaan tarttunut mukaan kaikkea mitä ei tarvitse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin vielä jokunen vuosi sitten paljon päiväkotivaatetta Hulluilta päiviltä. Trikoopaitoja, collegehousuja, pitkiä kalsareita sun muuta. Nyt kuopuksella on oikeastaan aina vaatteet valmiina esikoisen jäljiltä ja esikoisen puolestaan otan mielelläni mukaan valitsemaan omat vaatteensa, eli tämäkin on loppunut.

   Poista
 4. Hullut päivät eivät enää jaksa kiinnostaa. Liekö syynä, että tässä vaiheessa elämää ostan vain ja ainoastaan tarpeeseen. Heräteostot ovat taaksejäänyttä elämää. On ollut hullareita, kun aamuseiskalta seisoin jonossa ja juoksin hakemaan jotain tiettyä "pakkosaada" tavaraa.Etenkin, kun muksut oli pieniä, ostin usein heille kaikki talvivaatteet hullareilta. Selasin kyllä kuvaston tänäkin syksynä ja olisin käyttänyt nettikauppaa, jos jotain ostotarvetta olisi löytynyt.
  Toivotaan Stockalle paljon uusia lihavia vuosia. Se on kuitenkin ainakin minulle, stadintytölle, ostopaikka nro 1.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stocka on myös minulle tosi tärkeä, lapsuudesta saakka. Muistissa on hyvin kuinka äidin kanssa tultiin junalla Helsinkiin ja mentiin aina ensimmäisenä Stockmannille. Tiesin jo tosi pienenä, että joskus minä vielä muutan Helsingin keskustaan. Ja sen jälkeen kun muutin, on Stocka ollut ykköspaikka ostoksille. On harmi, jos sen taru päättyy.

   Poista