tiistai 2. syyskuuta 2014

Häävieraan vaatepohdinnat

Lähden ensi viikolla häihin Pohjois-Suomeen. Menemme yhdessä vanhempieni ja siskoni kanssa ja paikalla treffataan sitten iso liuta sukulaisia. Häät ovat vain aikuisille, mistä syystä poikien hoito juhlaviikonlopun ajaksi piti saada järjestettyä. Päädyimme siihen, että mies jää kotiin lasten kanssa, kolme potentiaalista lapsenvahtia kun on kanssani hääjuhlaa viettämässä. Näin se meillä menee, mutta eipä tuolle mitään voi. 

Lienee korkea aika miettiä mitä päälleen pukee. Olen melkein jo päätynyt alla olevissa kuvissa näkyvään mekkoon, jota käytin esikoisen kummien häissä muutama vuosi takaperin. Kelta/valkosävyinen polvipituinen mekko, jonka kanssa pashmina hartioille.  


Talvihäissä minulla oli vaatteen kanssa mustat asusteet, eli pashmina, kengät sekä laukku. 


Kokeilin vaatetta myös ruskeasävyisen huivin kera ja nudenväriset korkkarit jalassa. Mies otti pari kuvaa, että näin miltä look näyttäisi. Ei pystynyt katsomaan kameraan, sen verran oli aamunaama kalvakkana.Asusteet näkyvät tässä. Nudenvärinen YSL:n luottolaukku ja turkoosi fascinator hiuksiin ovat varmat nakit, mustat kengät otin kuvaan mukaan niiden sopivuutta pohtiakseni. Suosittelen lämmöllä KN Collectionin hattuja ja hiuskoristeita, erinomaista palvelua ja upeita tuotteita!En tiedä, en osaa päättää. Ruskeaa vai nudea, vaiko aina varmaa mustaa? Kertokaa te!

10 kommenttia:

 1. Todella kaunis mekko, sopii sulle tosi upeasti! Mistä se on?
  Itse sanoisin, että ei mustaa. Ruskea ja nude parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokunen vuosi takaperin ostettu ihan H&M:ltä!

   Poista
 2. aivan mielettömän ihana mekko ja todellakin parempi on tuo alempi versio, kevyemmän ja valoisamman näköinen. Ihanaa juhla viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Upea mekko, vau! Minusta nude ja ruskea ovat paremmat, ainakin näiden kuvien perusteella asusteiksi tuohon.
  Minun on myös pakko kysyä, mistä tuo mekko on löytynyt, itse olen myös isorintainen ja kauniisti istuvia mekkoja on tosi vaikea löytää ilman, että näyttää jätesäkkiin pukeutuneelta pallolta;)
  Ihania häitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, istuvat mekot tuntuvat olevan kiven alla. Tämä oli tosiaan ihan löytö H&M:ltä jokunen vuosi takaperin.

   Poista
 4. Kyllä, ruskea käy ihanasti syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla juuri sopiva vuodenaikaan ja alkusyksyn häihin.

   Poista
 5. Nude laukku ja kengät sekä tuo rusehtava huivi. Kokonaisuuden värit on kauniin puuterimaisia ja sopii hyvin alkusyksyyn. Mekko on todella kaunis ja kevyen oloinen.

  Mutta eikö sulla ole ruskeakin fascinator? Mä tykkään harmonisesta pukeutumisesta kautta linjan vai haluatko selkeästi rikkoa turkoosilla muuta väriskaalaa?

  f

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli todella yksimielistä sakkia, joten ruskea huivi ja nudet kengät pakataan mukaan. Mulla on tosiaan se ruskea härpäke, mutta mä nimenomaan halusin vähän väriä ja rikkoa yhtenäistä värilinjaa tuolla turkoosilla valinnalla.

   Poista