tiistai 11. kesäkuuta 2013

Jo joutui armas aika, part II

Esikoisen kevätjuhlaa vietettiin toukokuun viimeisellä viikolla. Olimme koko perhe pikkuveljeä myöten jo hyvissä ajoin katsomossa odottamassa.

Oli todella kiva juhla, lapset esittivät lauluja ja loruja ja olivat kaikki todella kauniisti puettuja. Esikoisella oli ensimmäistä kertaa päällä ostamani uudet juhlavaatteet kesämenoihin, paita Benettonilta ja housut Zarasta. Slipoveri on vanha, mutta paljon käytetty. Se on Bossilta ja kivan ohutta neulosta. Ja juhlakengät, joita yhtenä iltana lähdettiin illalla ostamaan Tapiolan Stockalta huomattuamme käytössä olevien jääneen pieniksi.Yllätys koettiin juhlan loppupuolella, kun jokainen halukas sai esiintyä. Esikoinen viittasi, nousi ylös ja kajautti "Pienen pieni veturi". Olin pakahtua ylpeydestä, niin hienoa! Esikoisen mukaan koko homma oli "helppo nakki, sus siunatkoon"! Isompi sai halauksen pienemmältään, hyvin vedetty!Veljesrakkautta, aka nujuuttamista. 


Kun ei ehditty ottaa kuvia ennen lähtöä, otettiin sitten palatessa. Etenkin oikealla olevan poseeraus on hurmaava. 
Onni. <3

8 kommenttia:

 1. Noista juhlista kesä voi alkaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, niistä tosiaan välittyy onni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli onni jossain kaukana, kun otettiin taas ipanoiden kanssa yhteen käytöksestä ja lelujen keräämisestä sun muusta. ;)

   Poista
 3. Tuo poseeraus on huippu :)

  VastaaPoista
 4. Huippu poseeraus ja vielä kun taustalle on sattunut tuo WC-kyltti :) Laita johonkin krumeluurikehyksiin. Nuo lasten juhlat ovat aina niin liikkiskiä. Minäkin aina niissä salavihkaa piillitän, vaikken niin herkistelijä ole ikinä ollutkaan. Mahtavaa tuo lasten rohkeus. Oltiinko me ujompia aikoinaan? Omienkin esiintymisrohkeutta aina hämmästelen. Itse taisin olla vähän sellainen piiloutuja, vaikka olisin osannutkin :)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina ollut ihmeellinen sekoitus ujoutta ja arkuutta sekä esiintymisenhalua. Niin olen joutunut tilanteisiin, joita olen jännittänyt aivan valtavasti etukään. Eskarin kevätjuhlassa lauloin minäkin, taisi olla Ihme ja kumma -laulun yksi säkeistö. Niin ja wc-kyltti on ihan meitä. Vähän sinnepäin, ei ole niin nökönuukaa. :D

   Poista