perjantai 4. tammikuuta 2013

Loving the laukku

UPS:n mies soitteli ovikelloa iltapäivällä ja kannoin iloisena Mulberryltä tulleen lähetyksen keittiöön avaamista varten. Ei tarvinnut pettyä, ei tosiaankaan. Kaunis sävy, tilava laukku, pehmeääkin pehmeämpi nahka. Me so happy! 

Sisäpussukka säästää tonkimiselta, kun jotain pientä täytyy laukun syvyyksistä noukkia.Mutta yksi pienoinen probleema tässä kyllä taitaa olla, nimittäin tuo laukun pohja. Nahka on niin pehmyttä, että pohja lörpöttää tuolla tavalla kuin viimeisessä kuvassa näkyy. Mitäköhän sille voisi tehdä? 8 kommenttia:

 1. Määrämittaan leikattu pahvi, joka on laminoitua tai päälystetty kontaktimuovilla voisi toimia. Tai siis ilman päälystyksiäkin se varmasti toimisi, mutta sitten sitä saisi olla useammin uusimassa. Jos oikein haluaisi tehdä nätin niin ompelisi pohjan kokoisen kangastaskun, johon saisi pahvin sujautettua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, pitää laittaa kokeiluun. Kontaktimuovia meiltä löytyykin, joten sillä päällystän. Ompeluun ei riitä rahkeet alkuunkaan, kun askartelutkin on siinä rajoilla. :D

  VastaaPoista
 3. No oho löpsöttääpö pohja tosiaan... :P Ei Neverfullissa ole tuommoista ongelmaa. Toivottavasti tuo pahvikikka auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neverfull on paljon jämäkämpi, ainakin mulla. Tuo Mulberryn nahka on niin pehmeää, että ei pysy yhtään kuosissaan. Täytyy tosiaan kokeilla pahvia, koska tykkään laukusta muuten todella paljon.

   Poista
 4. Ajattelin kysyä saitko jotenkin ratkaistua tuon lörpöttävän pohjan? Kiitos kivasta, elämänmakuisesta blogista :)

  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiitos kauniista palautteesta blogin osalta. :) Sain kuin sainkin pohjan kuntoon, kun sinne teetettiin tasan pohjan mittainen tukipalanen, joka vielä päällystettiin nahalla. Pohja pysyy myös hyvin paikoillaan, kun mittasin tosi tarkasti minkä kokoinen tarvitaan. Kulmat ovat pyöristetyt, etteivät ne hierrä pehmeää nahkaa.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Oma viestini lähtikin vähän tynkänä edellisellä kerralla, piti kirjoittaa että minulla on siis sama laukku medium -koossa ja olen pähkäillyt mitä tehdä pohjan kanssa. Missä teetätit tuon tukipalasen? Tuliko maksamaan paljon?

   Eeva

   Poista
  3. En valitettavasti tiedä hintaa, sillä sain pohjan ystävänpalveluksena. Käy kysäisemässä suutarilta, luulisi onnistuvan ihan helposti tuollaisen pohjan tekeminen? :)

   Poista