perjantai 11. joulukuuta 2015

Nespresson kausimaut

Kävimme viime viikonlopun kaupunkihengailun aikana hakemassa lisää kapseleita Nespresson liikkeestä. Olin ihan ehtinyt unohtaa, että nyt on kausimakujen aika, joten yllätyin iloisesti. 

Tänä vuonna Nespresso tarjoilee jälleen kolmea erilaista talvista makuyhdistelmää. Vaniljaa ja kardemummaa sisältävä kahvimaku nousi heittämällä ykköseksi, ostanhan yleensäkin juuri vaniljakapseleita tummapaahtoisten kaveriksi ja kardemumma on ihanaa. Choco Ginger yhdistää tummaa suklaata inkivääriin ja kahvin jälkimaku on jopa kitkerä. Sellainen oikein tumman suklaan kaltainen, ei lainkaan makea. Tämä nousi miehen suosikiksi. Sen sijaan vaniljan ja amareton liitto ei taida olla kummankaan suosikkeja, mutta tulee varmasti juotua sekin. Mantelinen maku on tuossa todella vahvana.


Ostin itselleni joululahjaksi mukin, kyllä kelpaa taas juoda kahvia. Harmi, ettei hyllystä löytynyt Pikku Naisia.


Kausimakuja sai ostaa näppärästi kymmenen kapselia kutakin ja samassa paketissa sai myös vanilja- ja karamellikapseleita. Mietin heti, että tämä olisi kiva tuliainen sellaiseen talouteen, josta kahvikone löytyy.


Eikä sitten muuta kuin kahvittelemaan!


2 kommenttia:

  1. Me ollaan katseltu eri kahvikoneita mutta mietitty että tulisko sitä sit kuitenkaan käytettyä tarpeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itse konetta hankkiessani sitä mieltä, että aivan täysi turhake. Mies kuitenkin oli halunnut kahvikoneen jo pitkään ja kun Hulluilla Päivillä tuli sopiva vastaan, ostin sen isänpäivälahjaksi. Olen kääntänyt kelkkani täysin, tykkään kovasti tuosta laitteesta. Yleensä teen sillä iltapäivällä vaniljakahvia tai oikein tummaa paahtoa, aamuisin keitän yhä normikeittimellä kahvia termosmukiin töihin mukaan.

      Poista