maanantai 3. helmikuuta 2014

Synttärijuhlia ja Disney-huumaa

Koko viikonloppu meni enemmän tai vähemmän juhliessa. Lauantaina ajoimme poikien kanssa kuopuksen kummitätiä juhlimaan, hän valmistui sairaanhoitajaksi. Mies jäi kotiin nukkumaan flunssaansa pois, hän oli koko viikon enemmän tai vähemmän puolikuntoisena töissä. Meillä oli tosi kiva iltapäivä, vaikka tunnin ajomatkat suuntaansa taitettiinkin tylsässä säässä.


Sunnuntaina menimme juhlimaan tuplasynttäreitä ja sieltä suuntasimme kohti Hartwall Areenaa ja Disney on Ice -jääshowta. Meidän ei ensin pitänyt mennä tuonne lainkaan, mutta lauantaina sain yhtäkkiä päähäni, että mennään kuitenkin. Hyvin oli lippuja saatavilla, vaikka olivat tulleet myyntiin jo viime vuoden toukokuussa, ja ennen kuutta sunnuntai-iltana olimme areenalla.



Lapset luonnollisesti olivat aivan innosta sekaisin ja onnellisina, kun pääsivät näkemään niin Autot kuin Toy Storynkin. Ja täytyy minunkin sanoa, että tosi kiva, kun mentiin. Meillä oli paikat alakatsomossa ja sieltä näki hyvin koko jään tapahtumat. Ensin ihasteltiin Autot-elokuvan hahmoja ja sen jälkeen Arielin vedenalaista maailmaa. Ennen väliaikaa oli vielä Helinä-keijun tarinan vuoro ja tauon jälkeen jään valtasivat Toy Storyn hahmot.




Tuo viimeinen oli mielestäni vähän turhan pitkä, lapsilta alkoi keskittyminen herpaantua tarinan loppupuolella. Osansa vaikutti varmasti myös aika, normaalistihan meillä iltatoimet alkavat seiskalta ja ipanat ovat sängyissään kahdeksalta. Alkoi siis uni myös painaa silmiä, mutta loppuun asti jaksettiin ja vielä automatkallakin lapset pysyivät hereillä. 




Matkamuistot, kuten esikoinen niitä kutsuu. Hän valitsi uuden unilelun ja kuopus halusi Buzz Lightyearin. Hirveää rahastusta, mutta kaksi onnellista pikkupoikaa. 



Tänään päiväkodissa oli piirretty ahkerasti Disney on Ice -hahmoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti