lauantai 22. helmikuuta 2014

Kolmonen, nolla ja neljä päälle

Happy Birthday me! Tänä aamuna puoli yhdeksältä makuuhuoneen ovi aukesi ja kahden hengen laulukuoro asteli muikeana huoneeseen käsissään onnittelukortit. Ihanat pallopäät kajauttivat laulunsa komeasti ja esittelivät piirustuksiaan innolla, olivat tehneet niitä isänsä kanssa ennen heräämistäni. Mies oli toimittanut jääkaappiin odottamaan pullon allekirjoittaneen lempisamppanjaa Moëtia jo edellisenä päivänä, joten mikä oli ollessa. Arvostan kovasti!

Lähdimme puolenpäivän aikaan kaupungille, siellä haahuilu on parasta ajanvietettä vapaapäiviin. Muutamia pieniä ostoksia tuli tehtyä, erityisen tärkeitä olivat pojille luvatut uudet Lego Chima -härvelit. Kävelimme tihkusateessa pitkin Espaa lounaalle Salutorgetiin ja poikkesimme välissä siihen yhteen tiettyyn kulmaputiikkiin. Muutamaa tuntia myöhemmin suunnattiin Akateemisen kautta autolle ja kotimatkalla koukattiin vielä ostamassa irtokarkkeja. Iltapäivä sujuikin mukavasti kotona, mies oli valjastettu kokoamaan legoja ja televisiosta katsottiin urheilua. 



Illan päätti lasillinen samppanjaa ja vielä toinenkin. "Sä olet ihan kohta jo viisikymmentä vuotta" totesi kuopus tomerana. Että sitä kohti sitten vaan, kippis!


5 kommenttia:

  1. Tuhannesti Onnea! Mitähän lahjakassista mahtaa paljastua...:)

    VastaaPoista
  2. Juhlapäivä kuulosti oikein onnistuneelta. Joskus on ihan kiva vähän hipata, mutta tällaiset kekkerit kuulostaa oikein houkuttelevalta.

    Kuopuksen huone taustalla näyttää oikein lupaavalta, reipas meininki. Musta tuntuu, että poikien unihuoneesta tulee lapsekkaampi mitä olin ajatellut. Reippaammat värit olisi tehnyt ihmeitä, mutku mä oon niin hissuttelija tällaisissa asioissa. Seuraavaksi mielessä kytee jo alakerran vierashuoneen muutos leikkihuoneeksi. Meillä on sellainen "historiallinen" tila keittiön yhteydessä kuin apukeittiö. Eihän sellaisia enää nykytaloihin rakenneta. Poikien lelut ovatkin vallanneet tilan ja mä en jaksaisi hypellä enää lelujen yli keittiön puolella kun väkisinkin ne sinne kantautuu. Vierashuoneessa olisi riittävästi kaappitilaa lelulaatikoiden kätkemiseksi. Ongoing project.

    Sun kädenojennus oli niin mieltä lämmittävä, että oli pakko keksiä jotakin.

    Mä tykkään aina lahjoja saadessa arvuutella, mitä paketti pitää sisällään ja mä haluan arvuutella nytkin. :) Veikkaan huivia tai jotakin pientä pussukkaa.

    f

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jäi miehen kanssa aikanaan kolmekymppisjuhlat pitämättä ja vähän on mietitty isompia juhlia vuoden kuluttua. Nyt oli hyvä tällainen kiva yhteinen vapaapäivä.

      Unihuone saakin olla lapsekas ja rauhoittava sekä väreiltään että tunnelmaltaan. Muistan, kun ollaan joskus juteltu teidän keittiöstä ja tuosta apukeittiöstä. Erillinen leikkihuone alakertaan kuulostaa erinomaiselta.

      Lahjakassin sisällöstä voit lukea uusimmasta kirjoituksesta. :)

      Poista
    2. Luettu lahjakassin sisällöstä! Olis mun nyt pitänyt arvata oikein kun kalenterin kansista oot ennenkin kirjoitellut ja huivin kestävyyttä epäillyt. Joo, ja olen roikkunut tänään ihan liikaa koneella, mutta nyt puuroa omaan ja poikien napaan.

      Poista