maanantai 24. helmikuuta 2014

Satunnaisotoksia

Uusi työpöytäostos Juvilta saapui päällään lappu, jossa luki "Olen aivan myyty". Hauska yksityiskohta!


Kun remppaurakan suurin ponnistus oli ohitse ja kirjat uusilla paikoillaan olohuoneessa koitti palkinto illalla. Minulle valkoviniä, miehelle jätskiä. 


Syntymäpäivälounaalla Salutorgetissa lauantaina.Tuliaisia kyläilemään saapuneilta ystäviltä, onhan nyt tulppaaniaika parhaimmillaan.


Viime viikolla päätimme päiväkodista tullessamme käydä alakerran kahvilan kautta. Kuopus, aleksanterinleivos ja haukkaustekniikka.


Nämä neilikat on ostettu yli viikko sitten. Kestävät vielä ainakin toisen mokoman.


Lapseni eivät ole tulleet äitiinsä. Perjantaisin on karkkipäivä ja nämä jäivät jäljelle. Eivät kuulemma jaksaneet syödä kaikkea. Amatöörit.6 kommenttia:

 1. Tuo kommentti; "amatöörit" oli niin hauska. Pelasti tän niin väsyttävän pitkän aamun. Ihania kukkia, itsekin olen ostellut tälle keväälle jo monet tulppaanit. Noita neilikoita voisi kyllä itsekin miettiä. Terveisiä Oulusta, täällä on karsea keli, talvesta ei tietoakaan.
  www.suortuva.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit ovat kyllä ihan ykköskukkia tähän aikaan vuodesta. Tosin meillä kotona on niin lämmin, että villiintyvät kasvattamaan vartta ihan urakalla. Kiitokset terveisistä, meillä vihertää ja linnut laulaa. Ja pitäisi olla täysi talvi!

   Poista
 2. Hei, kiinnitin huomioni tuohon neilikoiden kestävyyteen. Tulppaanien suurkuluttajana hermot meinaa mennä niiden lyhykäiseen elinkaarensa. Kestävätkö neilikat sulla aina noin hyvin, vai oliko tuo kimppu erikoistapaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kestävät aina hyvin, parhaiten leikkokukista minun mielestäni. Nämä ovat ihan Pirkka-neilikoita, joita tulee napattua kauppareissulla mukaan. Joskus ostan sellaisia isoja ihan kukkakaupasta. Lempikukkani, tosiaan kestävyys on hirmu hyvä. :)

   Poista
  2. Kiitos tästä! Miten en ole koskaan ruokakaupassa huomannut neilikoita.. Ens kerralla tiedän siis mihin katse kiinnittyy :)

   Poista
 3. Kiitos neilikkavinkistä! Itse yhdistän neilikat aina Risto Räppääjän tiukkaan Elvi-tätiin, joka vie tuliaisiksi aina neilikkakimpun :) Seuraavalla kauppareissulla minäkin nappaan neilikoita mukaani! Minuakin nimittäin harmittaa, kun tulppaanit lakastuu niin nopeasti. 4-vuotias poikani (!) totesi viime viikolla: "älä äiti osta enää tulppaaneja, kun ne on kauniita vain pienen hetken"... Vitsi tuota lasten havainnointikykyä!

  VastaaPoista