sunnuntai 23. helmikuuta 2014

LV Agenda Fonctionnel PM

Ai mitä sieltä Vuittonin paperikassista sitten löytyi? Yksi toivelistani kohdista, nimittäin kalenterikuoret. Ihan itse ostin itselleni tämän lahjan, mieheltä pyysin lahjaksi rauhallista ostoshetkeä ilman ipanoita Dubai Mallissa muutaman viikon kuluttua. Tämä diili sopi molemmille osapuolille loistavasti.


Olen ajatellut kalenterikuorien hankkimista jo jonkun aikaa ja nyt oli hyvä sauma käydä kurkkimassa vaihtoehtoja. Pikkukundit pysyivät maltillisina lounasta odottaessaan, kun mukana oli uudet legopakkaukset, ja minä sain keskustella vaihtoehdoista myyjän kanssa. Kuopus istuskeli rattaissa ja esikoinen valloitti nojatuolipaikan kenkien keskeltä.


Olin etukäteen miettinyt, että tarvitsen keskikokoiset kuoret ja kuosi saisi ehkä olla logollinen ruskea monogram. Kotiin lähdin pientä kokoa olevien ja ihan eri väristen kuorien kanssa tyytyväisenä. Myyjä kertoi, että heidän kuorivalikoimansa Helsingin-liikkeessä on hyvin rajallinen ja niin se tosiaan oli. Keskikokoisia oli vain yhdet mustat nahkaiset kuoret ja pieniä muutamaa mallia, kiiltonahkainen viininpunainen sekä ostamani kahdessa eri sävyssä. 

Tämä malli oli kiinnittänyt huomioni jo vaihtoehtoja netisstä katsellessani ja näytti livenä juuri niin hyvältä kuin olin ajatellut. Tummansininen nahka täydensi harmaansinisen kankaan kuviointia ja sävyä kauniisti ja päätin koon olevan riittävä. Ihan tavalliset Timexin kalenterisivut sopivat sisälle.Lounaamme aikana kuoriin tehtiin vielä nimikirjaimet, sävynä kulta. Se sopii samanväristen metalliosien kaveriksi. Myös ohuelle kynälle on paikka nepparin alla.Loistavaa palvelua ja toivottavasti vuosia kestävä ostos. 

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat kuoret. Pitäisiköhän itsekin harkita ammattiliiton tarjoamien tylsien kuorien tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän mukavampi kaivaa laukusta kuin liiton tai vaikkapa yliopiston kalenterit!

   Poista
 2. Aivan ihana, huippu ostos. Itsellänikin haaveissa piipahtaa ensi kuun Helsingin reissulla LV.n liikkeessä, joku pikkuinen laukku olisi mielessä, katsotaan nyt kuinka käy.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja tuo nimikointi on aivan mahtava, pieni elegantti lisä. Mulle tulee siitä myös positiivisella tavalla vähän nostalginen fiilis, ennen vanhaa kaikki arvokkaat, mm. pitsisomisteiset lakanat ja tyynyliinat applikoitiin nimikirjaimin.

  f

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin mielestä piste i:n päällä. Tekee tuotteesta persoonallisen ja oman.

   Poista
 4. Heippa! Mä niin kaipaan myös aikaa, jolloin kirjoitti kalenteriin menot, niin saisi hyvän tekosyyn ostaa kauniit kalenterikuoret. Nyt kun koko elämä on Outlookissa joka synkkaa kännykän kalenterin kanssa ja perheen seinäkalenterissa, ei käsilaukussa kannettavalle kalenterille enää ole mitään tarvetta valitettavasti. Kaunis valinta värejen puolesta, vaikka itse tuolle kuosille en vaan osaa lämmetä, valkkaisin hillitymmän Damierin :) terkuin Heini :)

  ps. onko Blogger-alusta muuttunut tms., kun blogiasi ei pysty enää puuroutumatta katsomaan Nokian Lumiasta, kuvat jää jumiin ja pikselöityy päällekkäin. Sama on parissa muussa Blogger-blogissa jota haluaisin yhtä aktiivisesti seurata kun ennenkin. Onko muut huomanneet muutoksen mobiiliversiossa? (Tai siis webversionhan se mobiilissa sinun blogista näyttää, ja nimenomaan se puuroutuu...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vieläkään ole mukana nykyajassa ja kännykkäkin on ihan tavallinen perusversio vaan. Mun täytyy pyytää miestä tekemään testi tämän lukemisesta Lumialla, josko siinä tosiaan joku bugi on. Harmillista.

   Poista