maanantai 30. joulukuuta 2013

Alelöytöjä

Aika maltillisesti ovat nämä alennusmyynnit saaneet omalta osaltani käynnistyä. Muutamia ostoksia tein ja eilen kävimme yhdessä koko perhe humputtelemassa kaupungilla. Mutta ei mitään överiä, ei mitään tarpeetonta. Onneksi se Bayswater Tote suklaanruskeana myytiin vihdoin loppuun Mulberryn nettialesta. Ei tarvitse enää kuolata. 

Mieheltä sain joululahjaksi kirjojen ohella lahjakortin Zioon ja eilen kävimme ostoksilla. Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä, vaikka ensin hieman pohdinkin onko korkoa liikaa. Platoopohja teki kengistä kuitenkin todella mukavat jalassa ja ei muuta kuin kassalle. Toinen ostos oli Wondersin mustat nilkkurit, sellaiset jokapaikan kengät. Alennettuna hintaakin jäi alle satanen.
Stockalla käytiin ostamassa täydennystä astia- ja aterinvalikoimaan. Mukaan lähti kolme Artik-ruokalusikkaa, joita meiltä on mystisesti katoillut. Epäilen niiden jonain päivänä löytyvän kuopuksen jäljiltä jostain lastenhuoneen rakosesta tai sitten ne ovat joutuneet jo kaatopaikalle. Nyt on joka tapauksessa taas sama määrä kaikkia aterimia.

Samalla ostimme muutaman uuden Paratiisi-sarjan mukin. Niitä on vahingossa mennyt rikki ja päivitimme määrän. Nyt on kaksi jokaista kolmea sävyä, kauniit kupit kuudelle.


Olen uusien kotivaatteiden tarpeessa, vanhat alkavat olla vähän kulahtaneita. Vaihdan aina samantien vaatteet tultuani kotiin ja hengailen täällä trikoisissa housuissa ja pitkähihaisissa paidoissa. Haluan silti olla kotonakin ihmisen näköinen ja heitän rikkinäiset vaatteet surutta roskiin. Odottelenkin parhaillaan H&M:ltä paketillista uusia housuja ja paitoja. 

Pojat saivat muutamia vaatteita Popista, mutta mitään ihmeempää ei sieltä löytynyt. Esikoiselle kirkkaansiniset tvillifarkut seuraavassa koossa odottamaan ja molemmille yhdet päiväkotipaidat. Myös Pomp de Luxen alennuksista tilasin kuopukselle reilulla kädellä paitoja ja housuja, nämä myös päiväkotiin. Hän alkaa siirtyä kokoon 98 cm ja niitä tarvittiin. Muutama Mayoralin paita on myös odottamassa ipanoiden kasvua.

Lopuksi oli tietysti kurkattava Akateemisen alekirjat. Itselleni en lopulta ostanut mitään, mutta pojille Mauri Kunnaksen Koirien Kalevalan sekä pari muuta opusta. Edullisesti selvittiin tällä kertaa!


4 kommenttia:

 1. Lukaisin uudet kuulumiset. Mukava joulu ollut teillä ja hyviä ostoksia :) Ihanat kengät! Itse löysin alesta vaan juoksutakin ja esikoiselle uudet välikausivaatteet Popista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kengät ovat kyllä tosi kauniit. Hyvä lisä kenkävalikoimaan, kun käyvät oikeastaan kaiken kanssa.

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Mun matkaan tarttui myös Wondersin nilkkurit Zion alesta, erilaiset tosin kuin sun ostamasi. On ne vaan hyvät jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wondersit on parhaita, niin mukavat jalassa. :) Hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista