sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vaahteramäen Eemeli, aka kuopus 3 vuotta

On pitänyt kiirettä viime päivinä. Eilen oli kuitenkin juhlapäivä, kun huomenna kolme vuotta täyttävää kuopustamme juhlittiin sukulaisten ja ystävien voimin. 


Pyysin kukkakauppiaalta sellaista kimppua, jonka Eemelin äiti Alma olisi voinut käydä niityltä poimimassa. Näin joulukuussa. Hieno tuli!


Päivänsankari!


Onnitteluhalaus isoveljeltä.


Kattaustarvikkeita teeman mukaan.

Miehen kuningasidea kakunkoristeeksi. Lipputanko on varrastikku ja nuppi hopeanvärinen nonparellikuula. Eemeli ja Iida on tulostettu netistä ja väritetty. Siellä se Iida kurkkii Marjolahteen päin.


Sankari otti onnittelulaulut vastaan onnellisen muikeana.


Jokaisten lastenkutsujen hitti, onginta. Kuopus ei vielä varsinaisesti saanut kaverisynttäreitä, ajateltiin odotella vuosi ennen päiväkotikavereiden kutsumista. Serkut ja ystäväperheiden lapset olivat tietysti kutsulistalla.


Kakkuina oli Kakkugalleriasta mustaherukka-suklaata ja mango-limeä. Alkuperäinen tilauksemme, eli mansikka-vadelma-valkosuklaa, oli jossain aivan muualla kuin noutopaikassa Bulevardilla. Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun Kakkugalleria möhlii. He unohtivat muun muassa tehdä ja toimittaa hääkakkumme. Todettiin miehen kanssa, että nyt riittää. Emme enää tilaa sieltä.


Hienosti sammuivat!


Bubbling under: minä.


Huomenna on tosiaan kuopuksen virallinen kolmevuotispäivä. Aamulla heti mennään neuvolaan, päiväkodissa tarjotaan keksejä ja iltapäivällä kotiin tultuamme annetaan lahjat ja pidetään vielä pienet jäätelökekkerit. Sitten se on tämäkin herra juhlittu kunnolla seuraavaan vuoteen ja voidaan aloittaa keskittyminen jouluun. 

12 kommenttia:

 1. Niin ihana tuo päivänsankarin ilme, kun muut hänelle laulavat! <3
  Jäin miettimään, että miten kakkutilanne häissänne lopulta sitten ratkesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ratkesi siten, että hovimestari tämän puutteen huomattuaan oli soittanut Kakkugalleriaan, josta olivat hätäpäissään lähettäneet kaikki myymälässä olleet kakut äkkiä juhlapaikalle. Näin meillä oli kuutta eri kakkua loppujen lopuksi, oikea kakkubuffet. Hovimestari vaan raukka sai lisää harmaita hiuksiaan huomatessaan, että ihmiset tietysti maistavat useampaa laatua. Sai jännittää riittääkö kaikille!

   Poista
 2. Mietin samaa kun Jona :D

  Meillä oli häissä väärä kakku. Aivan täydellinen vastakohta sille mitä piti olla. Mutta olipa kuitenkin kakku :)

  Onnea pienelle suurelle miehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan on kakku! Mä olin ihan lungi, sitten oltaisiin syöty pullaa kahvin kanssa, sitä riitti äidin leivottua. :D

   Poista
 3. Onnittelut 3-vuotiaalle! Kiva teema tuo Vaahteramäen Eemeli ja kakunkoriste on kyllä tosi hyvin keksitty ja toteutettu. Meillä vietetään esikoisen ensimmäistä syntymäpäivää ensi viikonloppuna. Suuri päivä meille vanhemmillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakunkoriste oli munkin mielestä tosi kiva oivallus mieheltä ja teema kuin nenä päähän kuopukselle sopiva. Onnea yksivuotiaalle ja vanhemmille, se on suuri päivä!

   Poista
 4. Mistä olet löytänyt Vaahteramäen Eemeli paperimukit ja lautasliinat? Meillä pojan juhlat lähestyy ja sama teema kiinnostaisi:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy:
   http://www.shopping4net.fi/Etsi.htm?q=eemeli

   Poista
  2. Kiitos pikaisesta vastauksesta. Rupeankin tilausta tekemään, kun lapset juuri nukahtivat:)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista