sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tästä se joulu alkaa

Pojat ottivat jo viikolla varaslähdön ja leipoivat isoäitinsä kanssa pipareita. Hyviä tuli ja loppuivat liian pian.
Eilen kävimme katsomassa Tontut suutareina -näytelmän Kaupunginteatterissa. Se oli hyvin lapsille uppoava esitys ja ensimmäistä kertaa kunnon teatterissa ollut kuopuskin katseli neljäkymmentä minuuttia hipihiljaa kiinni kyljessäni. Esikoinen puolestaan valloitti patjapaikan ihan näyttämön edestä.Jouluteema jatkui Stockmannin jouluikkunan tarkastamisella sekä joulukoristeostoksilla. Pojat saavat joka vuosi valita yhdet koristeet itselleen muistoksi, tänä vuonna kotiin kuljetettiin kaksi kimaltelevaa robottia. Itse ostin muutaman uuden koristeen myös. 
Joulukalenterien osalta mentiin tänä vuonna helpoimman kautta, kun en sairastaessani jaksanut miettiä yllätyksiä joulusukkiin tai kankaiseen kalenteriin. Niinpä esikoinen iloitsee sikahintaisesta Lego Star Wars -kalenteristaan siinä missä kuopuksen valinta osui pari euroa maksaneeseen Lentsikat-suklaakalenteriin. Nyt mies on lähdössä omille joululahjaostoksilleen ja me voisimme poikien kanssa vaikka leipoa joulutorttuja. Varsinaiset koristeet laitetaan vasta viikon kuluttua, kunhan saadaan kuopuksen syntymäpäivät ensin juhlittua alta pois. Lupasin lapsille, että saavat heti juhlien jälkeen koristella pienen kuusen omaan huoneeseensa. Minä laittelen joulua tänne muualle sitten seuraavalla viikolla. Tämä on ehkä ihanin kaikista vuoden kuukausista. Täynnä odotusta ja iloa, kivoja tapahtumia ja jännitystä. Kunhan kuuset tulevat hieman lähempänä aattoa tuohon viereen myyntiin, mennään kävellen ostamaan ja kannetaan valittu yksilö kotiin. On pikkujouluja, ehkä Seurasaaren tonttupolku tai jos Korkeasaaressa on jälleen tallitontun joulu, voisimme mennä sinne. Ihana joulukuu!

Huom! Syystä tahi toisesta kommentteihin vastaaminen ei toimi. Niinpä olen kirjoittanut vastauksia yhteisesti kaikkien kommenttien alle tai jos postauksessa on ollut vain yksi kommentti, kirjoittanut toisen kommentin perään. Toivottavasti tuo bugi saadaan korjattua pian, on aina mukavampi kirjoittaa vastaukset suoraan kommentin alle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti