lauantai 25. heinäkuuta 2015

Pakkauspuuhissa

Aiemmin tänään mies oli poikien kanssa ulkona nauttimassa auringosta sillä aikaa kun minä kirjoitin blogipostauksia varastoon, pesin viimeisiä pyykkejä ja aloittelin pakkaushommia. Ihana hiljaisuus ja rauha sisällä, en valita tästä jaosta lainkaan! Lähdemme maanantaina aamupäivällä kentälle ja mukaan tulee yksi iso matkalaukku ja toinen pienempi trolley miehen käsimatkatavaraksi. Ensimmäistä kertaa tiedossa on kaupunkiloma ilman rattaita, niin iso on kuopuskin jo. En osaa edes jännittää miten lapsi jaksaa kävellä kuumuudessa. Jos ei jaksa, niin ei kävellä, aika yksinkertaisia nämä asiat kuitenkin loppujen lopuksi ovat.


Mukaan pitää pakata sekä kaupunkiloman varustusta että uikkareita ja uv-pukuja hotellin uima-allasta ja mahdollista rantapäivää varten. Rennosti mennään taas, oma vaatepinoni koostuu lähinnä trikoomekoista eripituisilla helmoilla ja hihoilla tai ilman. Mukaan laitoin myös pari shortsihaalaria, helppoja vaatekappaleita kun ovat. Pojille pakataan t-paitoja ja shortseja niin, että varmasti riittää. Lippikset päähän, tennarit jalkaan ja menoksi! Sandaalit otetaan mukaan matkalaukkuun ja itse ajattelin pärjäillä kahdella ballerinaparilla. Ostoksille on jätettävä luonnollisesti tilaa, onhan meillä aikeissa hoitaa koulutulokkaan vaatevaraston uudistamista esimerkiksi El Corte Inglesillä. Repun lapsi jo sai, mutta penaali on vielä etsinnässä. Saattaa allekirjoittanutkin piipahtaa muutamassa putiikissa vähän kurkkimassa valikoimaa syksyn työvaatetukseksi. Matkaan lähtevä vaatepino ilahduttaa maltillisuudellaan, vielä viisitoista vuotta takaperin pakkasi mukaan kaiken ja vielä vähän enemmän. 


Aloin myös miettiä tarvitaanko lentokoneeseen enää kaikenlaisia tehtäväkirjoja sun muita viihdykkeitä, joita olen kantanut mukana aiemmin. Lento on niin lyhyt, että päätin ettei oteta pojille omia reppuja mukaan lainkaan, ainoastaan lukemista ja iPadit minun laukkuuni. Pari pikkuautoa sujahtaa kuopusta varten myös varmuuden varalle mukaan.


Olen siis kirjoittanut tänne blogiin valmiiksi muutaman postauksen aiemmilta päiviltä kesäkodilla ja saatte nähdäksenne myös ensimmäiset jotenkuten valmistuneet huoneet siellä. Mikäli verkkoa löytyy, julkaisen ne viikon varrella. Muuten palataan asiaan taas viikon kuluttua, kun kotiudumme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti