torstai 19. helmikuuta 2015

Ensi kesän Pompit

Viime viikonloppuna kävin ystävän järjestämillä perinteisillä Pomp de Lux -kutsuilla. Olin innoissani uudesta mallistosta, se näytti kuvastossa mukavalta ja meidän pojille sopivalta. Lähdin kutsuille ostoslistan kanssa valmiina tutustumaan vaatteisiin. 

Mutta mutta. Nyt täytyy sanoa, että tämä oli ehkä kehnoin mallisto miesmuistiin. Kun näin poikien vaatteet siinä tangoilla roikkumassa, oli yleisvaikutelma jotenkin blääh. Shortsien värit tuntuivat tunkkaisilta ja ihastelemani mintunvihreä sävy ei ollutkaan edukseen paidoissa. Pelkkä minttu olisi riittänyt, mutta sen sijaan yhdessä paidassa oli lisäkuosina silmälaseja, toisessa rantasandaaleja ja kolmannessa kilpikonnia. Ei kiitos. Toinen mintunvihreä vaihtoehto, lyhythihaiset ribbipaidat, näytti aivan aluspaidalta kalsareiden kera käytettäväksi. 

Jottei liian nihkeäksi menisi, löytyi joukosta hyviäkin vaatekappaleita ostettavaksi, muun muassa nämä kuopukselle hankkimani t-paidat. 


Esikoinen oli mukana ja sai itse valita mitä halusi, pienellä ohjailulla toki. Hän oli mahtava vaatekutsulainen, sovitti mukisematta niin omiin kuin muidenkin tarpeisiin ja käyttäytyi niin kauniisti. Ihana iso poikani, joka valitsi alla olevat vaatteet itselleen. Ainoastaan tuosta rock-paidasta olin hieman eri mieltä, mutta ihan hiljaa mielessäni vaan. 

Nämä shortsit ovat mukavan pehmeää materiaalia ja juuri sopivat kesän puistoleikkeihin. Ja alimmissa on vähän enemmän kaupunkishortseille sopivaa fiilistä käänteineen. 
Kaikki kuvat: pompdelux.fi.

Halvaksi tuli tällä erää!

3 kommenttia:

 1. Rennot collegesortsit ovat kyllä ihanat kesävaatteet pihaleikkeihin. Minähän ratkaisun viime kesänä ongelman nappaamalla kirppiskassista lyhyeksi jääneitä housuja parit ja saksimalla resorit pois. Hoikemmanpuoleiselle lapselle kun pari kokoa liian pienet collarit olivat muuten vielä istuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pätkäissyt polvista puhkikukulutetut collarit shortseiksi. Olen kääntänyt nurjan puolen näkyviin ja surauttanut sauman ompelukoneella. Ihan parhaita jumppa- ja pihashortseja, eivätkä edes maksaneet mitään ��

   Kivoja paitoja löysitte. Meidän poikien suosikki olisi ehdottomasti Se rock- paita. Kirkkaat värit rulettaa ��

   Poista
  2. Siis tajuatteko, että tämä oli mulle ihan uusi juttu ja erittäin valaiseva sellainen! Kiitos siis vinkistä, meillä kun tuon kuopuksen kanssa on erityisesti ongelmana löytää ylhäällä pysyviä shortseja, hän on niin hoikka. Lahkeista liian lyhyitä collegehousuja löytyy kyllä taas kirppiskassista, niistähän saataisiin lapselle oikein hyviä kesäshortseja. Kiitos!

   Poista