lauantai 23. marraskuuta 2013

Strike a pose

Meidän lastemme päiväkodissa valokuvauksen järjestää vanhempaintoimikunta ja kuvaajana toimii Kuvamuisto Oy. Tässä muutama maistiainen tämän vuoden kuvista koevedosten muodossa. Lienette kanssani samaa mieltä siitä, että kymppi plussan kuvat ja voin lisätä, että jälleen kerran. Pikkutyypit poseeraa minkä kerkeää ja loistava kuvaaja tekee hyvää työtä. Suosittelemme!

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia! Suloiset pojat. Alkaa hymyilyttää, kun näitä katsoo. Hyppykuva on ihana :D

  VastaaPoista
 2. No voi kiesus, nyt alkoi ihan harmittaa oman päiväkodin kuvat (kun nuo teidän kuvat on siis niin paljon kivempia :) , kyllä ehdotan ensi vuodeksi meidänkin päiväkotiin kuvausfirman vaihtoa! Seppälän koulukuvista ei ole siis ainakaan tämän vuoden osalta paljon hyvää sanottavaa..

  VastaaPoista
 3. On kyllä kivoja kuvia. Tuntuu muuten todella hassulta, kun silloin aikanaan kerhossa ja ala-asteella ollessani kuvaaja määritteli jopa, kumpi käsi pitää laittaa kumman päälle pöytään nojatessa ja jokainen istui tismalleen samassa asennossa rottinkituolissa pää täysin samaan suuntaan kallistettuna. En ole aiemmin edes ajatellutkaan, miten pöljää tuo oikeastaan on. Toki ymmärrän, että kuvattavia on kirjaimellisesti jonoksi asti, mutta eihän tuossa jää enää tilaa kuvaajan ammattitaidolle tai luovuudellekaan.

  Telakoitumiseni jäi muuten lyhyeksi ja tein comebackin: http://puuroaikkunassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Tämä ei nyt jostain syystä anna vastata jokaiseen kommenttiin sen kohdalle, vaan heittää vastaukset uudeksi viestiksi loppuun. Niinpä totean yhteisesti kaikille, että hyviä kuvia tuli tosiaan ja nyt odotellaan joulukortteja kuvaamosta, että saadaan lähettää tuo kuva vatsallaan makaavista veljeksistä myös sukulaisten nähtäväksi.

  VastaaPoista