maanantai 30. syyskuuta 2013

Eva tuli taloon

Muutaman viikon käytön jälkeen voin jo todeta, että Vuittonin Eva clutch oli niin nappiostos! Olen käyttänyt laukkua lähes joka päivä ja samalla kun se on sopivan pieni, on se kuitenkin riittävän suuri. Saan laukkuun mahdutettua lompakon, puhelimen ja kotiavaimien ohella auton avaimet, nenäliinapaketin sekä astmalääkkeen. Ongelmitta vieläpä!

Nappasin pari kuvaa laukusta kuvatessani oikeastaan lasten välikausi- ja talvivaatetusta.


Tuon ketjun saa toisesta päästä irti ja näppärästi laukun sisään, jos käyttää mieluummin pitkää olkahihnaa. Monogram-kuosi tuntuu hyvältä valinnalta. Ja kumma etteivät kullanväriset yksityiskohdat haittaa lainkaan, vaikka normaalisti en keltakullan väristä pahemmin välitä. Tähän ne vain kuuluvat.


Kovin montaa kuvaa laukusta in action ei minulla ole tarjota, mutta tässä muutama kuitenkin. Hihna on kyllin pitkä niin, että laukku menee kivasti myös ristiin rinnan yli, jos molempia käsiä tarvitaan vapaiksi. Yleensä olen käyttänyt sitä kuitenkin toisella olalla roikkumassa.Tämän piti olla viimeinen laukkuhankinta pitkään aikaan. Mutta sitten kävikin niin, että vastaan tuli tarjous, josta ei voinut kieltäytyä...2 kommenttia:

  1. Eva on kyllä todella nätti ja käytännöllinen laukku! Ostin omani maaliskuussa ja olen käyttänyt sitä todella paljon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin uskallan ennustaa tälle monia käyttörikkaita vuosia!

      Poista