maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uuden viikon alku

Meillä oli tosi kiva viikonloppu ja nyt tuntuu hyvältä aloittaa uusi viikko täynnä tekemistä ja mahdollisuuksia. Viikon kohokohta on tietenkin mieheni synttärit ja huomenna menen muiden asioiden hoitamisen ohella ostamaan lahjaa. Pikkupojat saavat taiteilla kortit ja esikoisen kanssa jo vähän juteltiinkin siitä mitä kivaa tekemistä isänsä synttäripäivälle keksittäisiin. Ehkä me vaikka leivotaan tai jotain, saa nähdä. Mulla on joka vuosi sama ongelma, kun en muista tykkääkö mies runebergintortuista vai laskiaispullista. Nykyään menee jo oikein, ainakin useimmiten.

Perjantaina lapsilla on karkkipäivä. Pieni karkkiaski ja tikkari on aika normisetti kyseisen päivän herkuksi. Molemmille maistui, etenkin pienempi on varsinainen loppasuu mitä karkkeihin tulee.Lauantaina me lähinnä vaan hengailtiin kaupungilla. Katsottiin miehelle uusia kenkiä ja ostettiin esikoiselle isojen kundien aurinkolasit. Syötiin ranskiksia Hesessä ja käytiin Akateemisessa ostamassa allekirjoittaneelle viimeisin Jo Nesbo -dekkari (en saa näppiksestä sitä norjalaisnimille tyypillistä o-kirjainta tulemaan). Olen yhden kirjan perusteella jo aivan Harry Hole -fani ja seuraavaksi taidan lukea kirjat alusta järjestyksessä, nyt meni vähän käänteisesti.

Toppatakin kanssa kun pitää käyttää aurinkolaseja tietää kevään tulevan.

Eilen puolestaan kutsui Ikea, kun ostettiin poikien kerrossänkyyn vihdoin kunnolliset patjat. Illalla kuopus oli piilossa, mutta ei malttanut pysytellä siellä kurkkimatta vähän väliä rakosesta. Peek-a-boo vaan!
P.S. Laskiaispullista. Mantelimassalla?

6 kommenttia:

 1. Laskiaispulla kinuskikastikkeella, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen aika varma, että mies valitsee mantelimassan, minä taas hillon. Paitsi että runebergintortut voittaa laskiaispullat mennen tullen. ;)

  VastaaPoista
 3. Harry Holet on melkein yhtä paljon mun suosikkeja kuin Wallanderit! Superhyviä. :)

  Ja mantelimassalla, absolutely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuli jo puolentoista kirjan perusteella ihan fani. Täytyy tosiaan lukea seuraavaksi ihan alusta koko sarja, kunhan saan tämän viimeisimmän ensin loppuun.

   Poista