tiistai 19. maaliskuuta 2013

Neula, lankaa ja nalleja

Kolme nallea oli kovasta käytöstä johtuen revennyt liitoksistaan ja jotain piti tehdä. Ei siis muuta kuin langat ja neula esille ja paikkaamaan. Saumat olivat lähteneet purkautumaan, helppo homma näin kokeneelle nallelääkärille. 


Potilaat rivissä odottamassa pääsyä leikkaussaliin. Vasemmalla ja keskellä esikoisen nalleja, oikealla kuopuksen rakkain unilelu. Operaatiot sujuivat hyvin ja huoltajat olivat onnellisia jälkeenpäin. Esikoisen ruskea nalle sai tikkauksen kirkkaanpunaisella langalla, sillä se oli huoltajan mielestä kaunein saatavilla oleva sävy. Kultainen olisi ollut ykkösvalinta.P.S. Kuume on tehnyt paluun ja kuopus jatkaa päivän tauon jälkeen sairastamista. Esikoinen meni puolestaan kokeilemaan onneaan päiväkodissa. Pitäisi varmaan suosiolla vaan varata se aika Mehiläiseen.


2 kommenttia:

  1. Olen käynyt täällä triljoona kertaa ja nyt viimein jätän puumerkin :) Voimia sairastelukierteeseen! Tiedän todellakin mitä on olla joko koko ajan itse kipeä tai miten lapset voivat olla kipeitä 2 kk putkeen...nyt meillä on "vesirokon toinen aalto", kun toinen lapsi parani taudista, toinen sairastui...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä alkuvuosi, oikeastaan joulusta saakka, on ollut aivan kamalaa. Ikinä ei olla sairastettu näin paljon kaikki. Tulisi jo kesä.

      Poista