lauantai 7. lokakuuta 2017

Parasta perhekuvausta - Lumo Photography

Kaksi vuotta sitten kuvasimme 10-vuotishääpäivän ja esikoisen koulun alkamisen johdosta uusia perhekuvia keskellä kauneinta syksyä. Viime sunnuntaina oli koulun aloittanut jo kuopus, mutta syksyinen ajankohta kuvaukselle ennallaan. Linssin taakse asettui luottokuvaajamme Sonia Lumo Photographylta ja millaisia kuvia me taas kerran saimmekaan. Katsokaa itse!


Päädyimme vaatevalinnoissa samanlaiseen värimaailmaan kuin edellisellä kuvauskerralla, sinistä kun näyttää kaapeista helposti löytyvän. Minun farkkumekkoni tuntuu toimivan hyvin poikien farkkujen kaverina ja vähän vain lisättiin kundien paitoihin vihreää lisänä. Kuvauspaikaksi löytyi kiva syksyinen polku ja vanhan vajan seinämä. 

Ennen kuvausta juttelimme missä kuvauksen pääpaino pidetään. Minä halusin ensisijaisesti kuvia koko perheestä, mutta ehdimme ottaa myös paljon muunlaisia otoksia. Väri- ja mustavalkokuvia, potretteja koko perheestä tai vain osittain, vanhempia ja lapsia. Sonialla on oma tunnistettava tyylinsä ja pidän kovasti kuvien rajauksesta, joka ei ole millilleen suorassa tai keskellä. Sonian taitoihin on aina voinut luottaa, emme ole koskaan joutuneet pettymään ja kuvattu on usein. Nämä kuvat ovat aarteitani, muistoja vauhdikkailta, täysiltä ja hyviltä vuosilta. Niistä myös näkee miten onnellisia olemme ja miten hyvä meillä on yhdessä. 

Ja tuo poikien loikkimiskuva, siinä kiteytyy veljeys. 

10 kommenttia:

 1. Ihania!! Voi kun mä saisin perheen suostumaan tällaiseen. Ehkä esikoisen konfirmaation lähellä ensi kesänä. Toivon. Ihan mielettömän ihania kuvia teistä. Ihana perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritä saada muut suostuvaisiksi, juuri rippijuhlan yhteydessä saisi kätevästi samalla kuvat ja jäisi ihania muistoja!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ollaan tosi tyytyväisiä taas kerran.

   Poista
 3. Vau, todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Oi, ihania kuvia ja kaunis perhe ootte <3 Me ei olla edes perheenä käyty vielä kuvauksissa ja se vähän kaduttaa kyllä. Pakko korjata tilanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää ihmeessä, ammattilaisen ottamista kuvista jää ihana muisto. :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia!
  T. Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan pettynyt Sonian ottamiin kuviin, tälläkin kertaa tuli niin kivoja.

   Poista