sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Leffaa ja leikkitreffejä

Perjantai oli mielenilmauksesta huolimatta itselleni aivan tavallinen työpäivä, meidän alallamme kun on ehdoton työrauha. Oli ihanan rauhallista ajella kaupungin halki työpaikalle, ei ruuhkan ruuhkaa missään. Iltapäivällä kävin koukkaamassa ensin etätöitä tehneen miehen sekä kuopuksen mukaani kotoa ja siihen perään esikoisen koululta. Ohjelmassa oli leffatreffit Inside Out - Mielen sopukoissa -leffan merkeissä. Hyvä elokuva, me molemmat aikuiset tykkäsimme kovasti. Esikoinen lienee optimaalisimman ikäinen ymmärtämään piirretyn pinnan alaiset teemat, mutta kyllä elokuva kuopukseenkin upposi. Suosittelen kaikille!


Lauantaina meillä oli aamupäivällä ohjelmassa kaikkea kauppareissusta imuroimiseen ja pyykinpesuun ennen kuin oli aika laittaa vähän meikkiä naamaan ja lähteä esikoisen luokkatapaamiseen. Olin toisen edustajavanhemman kanssa järjestänyt meille parin tunnin leikkitreffit läheiseen puistoon ja ilahduttavan reilu joukko meitä paikalle pääsi. Pari tutustumistehtävää, kahvia ja mehua herkkujen kera ja sen jälkeen lapset puistoon ja aikuiset juttelemaan. Esikoisella on käynyt tuuri luokkakavereidensa ja näiden perheiden kanssa, mukavia ihmisiä kaikki tyynni!
Lauantai viimeisteltiin Chico'sin hampurilaisilla ja lasillisella viiniä, illalla katsottiin vielä miehen kanssa Ylen Grantchester-dekkarisarjan viimeinen osa. Toista kautta kuvataan jo piakkoin, jipii!


Tämän päivän ohjelma on pitänyt sisällään esimerkiksi sohvan päällisen pesua, Frozen-leffan katsomista ja ensi viikon suunnittelua. Mies on pitkästä aikaa alkuviikon poissa maisemista, mutta saan onneksi äidin lapsenvahdiksi tiistai-iltana koulun vanhempaintoimikunnan kokouksen ajaksi. Poikien kaapeista on kesävaatteet pakattu pois ja eteisen kaappeihin laitettu syyskamat valmiiksi odottamaan. Mieskin siivosi oman vaatekaappinsa, omani odottaa vielä. Kohta ajattelimme tehdä sunnuntai-illan iloksi pitsaa, kunhan esikoinen palaa pihalta. Sitten ei muuta kuin suihkun kautta unten maille ja uuteen viikkoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti