lauantai 5. syyskuuta 2015

Aina on tilaa tyynyille

Vein kesäkodille ensi vuoden terassi- ja pihajuttuja odottamaan vinon pinon tyynynpäällisiä, oli siis hyvä sauma ostaa pari uutta meille kotiin. Graafiset kuviot näyttävät olevan tämän hetken juttu, mutta mikäpä siinä. Hillityissä sävyissä nämä sopivat moneen tyyliin ja monella tapaa sisustettuun kotiin. 
Omani tilasin H&M Homen mallistosta samalla, kun ostin esikoiselle uusia isompia pyjamia. 
Vielä kun perheemme kolme muuta jäsentä joskus oppisivat, että ne tyynyt voi pöyhiä ja oikoa sen jällkeen, kun on maannut sohvalla, tehnyt tyynyistä siltaa tai mätkinyt sillä toista päähän. Ja aika kiva sisustuselementti nuo kuolleet kukat.4 kommenttia:

 1. Tyynyt ja syksy kuuluvat yhteen ☺ Mulla olis kysymys teidän keittiön maton sävystä... Katselin Elloksen mattoja sillä silmällä ja sitten muistin, missä olen nähnyt erään tietyn...Sinun blogissasi. Petrooli on vähän hankala sävy hahmottaa kuvista. Onko matto siis sinisempi vai vihreämpi petrooli? Ja sitten pohdin myös Elloksen villamattojen jämäkkyyttä. Olin pettynyt, kun menin katsomaan Annon mattoja. Osa oli sellaisia löröjä, ettei meillä ainakaan pitämättä lattiassa pysy☺ Pandora kuitenkin taitaa olla riittävän jämäkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on luonnossa selvästi vihreämpi kuin Elloksen kuvissa. Luulin itse tilanneeni siniseen menevän petroolin, mutta kyllä tuo vihreältä enemmän näyttää. Ihan kiva, tosin epäilen että vähän ajan kuluttua kyllästyn ja vaihdan tilalle kuopuksen huoneesta mustavalkoisen Anno-maton. Sanoisin, että tämä Elloksen on hieman jämäkämpi kyllä kuin Kodin Ykkösen Anno-matot.

   Poista
 2. Pöyhiminen ja oikominen - mitä ne ovat? Yleensä keräilen tyynyjä lattioilta kasoista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten ne saa hakea parvekkeelta, jossa niitä on käytetty majanrakennuksessa!

   Poista