sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sassosta sairasvuoteelle

Käytiin miehen kanssa perjantaina deiteillä. Sisko tuli katsomaan poikien perään ja me suuntasimme Sassoon syömään. Laitoin päälle uuden Banana Republicin kietaisumekon, eli aviomieheni sanoin aamutakin, ja jalkaan luottokorkkarit Burberryltä.Oli ihana keväinen alkuilta. Päässä uudet aurinkolasit, ne mustat. 


Sasso oli hyvä, kuten ennenkin. Menu oli hyvin rakennettu ja nälkä lähti. Vyöryimme kolme tuntia myöhemmin iloisina kohti kotia.Yöllä kävi selväksi, että kuopuksen tauti on siirtynyt minuun. Palelin horkassa kuumeen noustessa ja koko viikonloppu on kulunut sairastaessa. Eipä tullut perheen yhteisestä viikonlopusta yhtikäs mitään, mies ja pojat ovat kyllä ulkoilleet sun muuta. Nyt, nukuttuani jälleen kellon ympäri, on vähän parempi fiilis. Ja pakko päästä ulos talosta, suuntaamme siis koko perheen sunnuntairetkelle Kauppakeskus Ruoholahteen. Ah autuutta, kuopuksen pyörään uudet sisäkumit Intersportista ja ruokaa Cittarista. 
4 kommenttia:

 1. Meilläkin treffailtiin miehen kanssa viikko sitten. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa. Nyt olemme ystävän kanssa Helsingissä ja jalat kipeinä on kauppoja kierretty. Reissu on ollut mukava mutta ihanaa päästä myös kotiin.
  www.suortuva.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kun reissuille on päästä, on kotiinpaluu myös aina yhtä ihana. :)

   Poista
 2. Siinä on kyllä rouva ja herra ihan yks yhteen..............
  Saa ihan päätellä kumpi näyttää kummalta......
  <Vielä koira kehiin niin avot

  VastaaPoista