torstai 6. maaliskuuta 2014

Mutta missä on humidori?

Osa blogin lukijoista tietää, että mieheni harrastaa sikareita. Hän pitää aiheesta blogia, on kirjoittanut artikkeleita lehtiin, järjestänyt hyväntekeväisyystapahtumia ja kuuluu yksityiseen sikariklubiin. Tämä ihan taustana sille, että myös tälle miestä korkeammalle möhkölle piti löytää uusi sijoituspaikka huoneiden muutoksen yhteydessä.


Mies tarjoutui itse hieman järkeistämään kokoelmaansa, arvostelukappaleita kun tuppaa tipahtelemaan postiluukusta paljon nopeammin kuin niitä ehtii polttaa. Niinpä kaksi pienempää humidoria lähti myyntiin yhdessä sikarikasan kanssa ja kaikki meni. Nyt miehen sikarit mahtuvat tähän isoon kaappihumidoriin ja toivottavasti näin on myös jatkossa. En ole ehkä maailman innostunein ujuttamaan humidoria osaksi sisustusta, mutta ei tulisi mieleenkään urputtaa asiasta. Onhan tämä ihan yhtä lailla miehen koti kuin minunkin enkä minä sanele mitä saa olla esillä ja miten.


Lienee onnekas sattuma, että yksi eteisen kaapeista oli täsmälleen humidorin kokoinen. Tämä entinen siivouskaappi muuttui nyt humidorin paikaksi, kun otimme oven pois ja siirsimme siivousvälineet tähän saakka lähes tyhjillään olleeseen kaappiin kylpyhuoneessa. Kaapin ovi vietiin kellariin ja humidori sai paikkansa eteisestä. 


Miten se voikin olla juuri tuon kolon kokoinen, sitä en käsitä. Mutta hyvä kun on ja sopii paikalleen mainiosti. 

4 kommenttia:

  1. Hauska sattuma tuon kaapin passeli koko. Täytyy myöntää, että minun sikaripinnani ei venyisi humidoriin saakka :) Minunkin mieheni kyllä rakastaa sikareita juhlatilanteessa, mutta ammattiminäni (terveydenhoitaja) ei kyllä joustaisi tuossa kohtaa. Tällä en tarkoita, ettenkö mieheni erityistilanteessa tapahtuvaa sikarintupruttelua ymmärtäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään tuo sikareiden polttaminen ei onneksi ole edes jokaviikkoista eikä välttämättä kerran kuussakaan tapahtuvaa. En itsekään pitäisi siitä, jos mies jatkuvasti polttaisi, jo ihan terveyden vuoksi. Vaikka lopulta olen kuitenkin sitä mieltä, että se on hänen asiansa. :)

      Poista
  2. Mielenkiintoista. Saisiko blogilinkin omalle sikarimiehelleni?

    VastaaPoista