keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Uutta tulossa blogirintamalla


Olen jo useamman kuukauden ajan pyöritellyt mielessäni suuntaa, johon haluaisin bloggaamistani viedä. Poikien siirtyminen taka-alalle muuttaa luonnollisesti asioita tämän blogin osalta, mutta ihan vielä en ole valmis tästä luopumaan. Jos lastenvaatteet tai päivähoitokuviot kuuluvatkin jo historiaan, riittää äitiydestä, lasten kasvamisesta ja kasvattamisesta asiaa. Millaista on koululaisten äitiys? Miten elämä muuttuu verrattuna pienten lasten kanssa olemiseen? Tämä on oivallinen alusta ajatusten jäsentelyyn ja tuo toivottavasti vertaistukea myös muille. Katsellaan kuinka kauan kirjoitusintoa ja ennen kaikkea aikaa riittää.

Samalla ajatus kirjoihin keskittyvästä blogista sekä yhteisöstä on kypsynyt. Minulta kysytään usein lukuvinkkejä niin aikuisille kuin lapsilukijoille. Ja niitä minä osaan antaa, siinä ollaan osaamiseni ydinalueella. Teen sitä työkseni, kun kerron mielipiteeni ja arvioni uutuuskirjoista tai suosittelen luettavaa lapsille tai heidän vanhemmilleen. Ennen kaikkea pidän siitä valtavasti, se on ihan parhaita asioita työssäni. 

Miksi siis en tekisi kaikkea tätä myös virtuaalisesti? Ja siitä se ajatus sitten alkoi muotoutua. Lähiaikoina pääsette tutustumaan uuteen blogiin yhdessä Facebook-yhteisön ja Instagramin kanssa. Aiheena kirjat, paikkana sellainen, missä voit kysyä mitä ekaluokkalainen lukisi tai mitä ottaisin mukaan lomamatkalle. Mitä uutuuksia on tulossa ja mitä kirjasarjoja kannattaisi ottaa seurantaan. Paikka kaikille lukuintoisten tai vähemmän asiasta kiinnostuneiden lasten vanhemmille. Kaunoa ja lastenkirjallisuutta, tietoa ja kuvakirjoja. 

Yksinkertaisesti kirjoja. Malttakaa vielä vähän, kohta on valmista.



8 kommenttia:

  1. Loistavaa Pauliina, tää on varmasti hyvä suunta ja oikea sulle! :) Parasta on tehdä sitä, mistä tykkää ja mitä osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen myös, että tämä on nyt hyvä päätös.

      Poista
  2. Mahtavaa Pauliina, jään innolla seuraamaan ja odottelemaan mitä tuleman pitää. :)

    VastaaPoista
  3. Hieno juttu! Jään innolla odottamaan:) Luemme paljon lasten kanssa niin lukuvinkit oikein tervetulleita

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä! Lukuinnostusta löytyy meidän perheestä, mutta aina ei löydy sopivaa luettavaa ja silloin lapset eivät lue ollenkaan. Ja tokihan minä haluaisin heidän lukevan!

    VastaaPoista